Haberler

Trabzonspor'dan Eski Futbolcusuna Faiz Tepkisi: Ahlaki Değerleri Yüksek Diye Biliyorduk

Güncelleme:

Trabzonspor, 9 milyon 815 bin 580 TL tazminat ödemeye mahkum edildiği esti futbolcusu Aykut Demir ile ilgili sert bir açıklama yayınladı.

KUR FARKI VE FAİZE VURGU YAPILDI

Yağ ölçüm testine geç gelmesi nedeniyle sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Aykut Demir, olayı Türkiye Futbol Federasyonuna taşımış ve 9 milyon 815 bin lira almaya hak kazanmıştı. Aykut'un kur farkı ve faizleri de talep ettiğine vurgu yapan bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Kamuoyunun bildiği üzere; geçmişte kulübümüzde forma giyen ve ilgili dönemde ''Yağ ölçüm testine geç gelmesi'' nedeniyle sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edilen Aykut Demir, feshini TFF'ye taşımış, beraberinde UÇK ve Tahkim Kurulları kulübümüzü haksız bularak 9 milyon 815 bin 580 TL ödemeye mahkûm etmiştir.

Yönetim Kurulumuz, diğer tüm girişimlerinde olduğu gibi memleket ve Trabzonsporluluk hassasiyetini ön planda tutarak ilgili futbolcuya son güne kadar tazminatı için indirim veya taksitlendirme taleplerini iletmiştir.

TOPLAM 23 MİLYON 989 BİN LİRA ÖDEME YAPILDI

Ancak; yaşantısından ahlakı ve vicdani değerlerinin yüksek olduğunu düşündüğümüz Trabzonlu futbolcu tüm iyi niyetli taleplerimizi reddetmiş ve tazminatını kur farkı ve faiz dâhil olmak üzere talep etmiştir! Bunun üzerine kulübümüz, ilgili futbolcuya ciddi bir kısmı faiz ve kur farkından oluşan 9 milyon 815 bin 580 TL'lik tazminat tutarını bugün itibariyle tek seferde ve peşin olarak ödemiştir.

Bu vesileyle; ilgili futbolcu başta olmak üzere geçmiş dönem Yönetim Kurulları ve Başkanların eylemleri sonucunda kulübümüzün ödemek zorunda olduğu, Süper Lig için lisans almamıza engel teşkil eden toplamda 23 milyon 989 bin 262 TL'lik ödemenin bugün itibariyle gerçekleştirildiğini tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (117)

Adanalı:

Yağ ölçüm testine geç geldi diye sözleşmeyi feshetme hangi Ahlaka sığar Trabzonspor cephesi aciklasin

31
4
yanıtYanıtla
egeli:

istisamar ve sömürücü olduğu tipinden belli zaten BU nun çok pis konuşasım geldi de admin kardeş yayınlamıyor sonra

18
12
yanıtYanıtla
CEVDET:

Bir kere bunun Futbol oynaması abes ! dindar olan Futbol oynamaz. sahtekarın teki bu adam. Yalakalık yapıyor.

11
15
yanıtYanıtla
SERDAR:

böyle yobazlardan korkacaksın. Bu adamı hiç bir klüp almasın. eksik olsun böyle tip futbolcular bu ne lan ?

14
10
yanıtYanıtla
Tatlı Çocuk:

Aşırı dincileri hiç çekici bulmuyorum , yabancı erkekler çok cici

11
13
yanıtYanıtla
ADAMIN HASI CEVHERİ:

kur farkı ve faizi diğer futbolculara vermiyor mu sanki . İşine gelmedi mi . Ne oldi ?

14
8
yanıtYanıtla
Aykut Demir:

Adam hakkını isteyince itibarsizlaştirmaya çalışıyorlar

11
11
yanıtYanıtla
ATSIZ:

Hani faiz haramdı ? Hani günahdı ? Dini görsellik olarak yaşayıp milleti yalamak için her şeyi yapıyorsunuz be.

19
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Doğru gardaş

yanıt1
yanıt0
Gurbetci:

Birakin su haci hoca islerini yahu! Cubbeli ahmet olsun, adnan oktar, fethullah gulen su bu, hepsi bos isler. Diyanetin tertemiz hocalari var. Camilerde hoca dolu. Gerisi tv uzerinden para pesinde kosan sahte hocalar!

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title