Haberler

Atso, Rusya'da "Türkiye Festivali"Ne Katıldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve beraberindekiler, Rusya Federasyonunun başkenti Moskova'da bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Festivali'nin açılışına katıldı.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve beraberindekiler, Rusya Federasyonunun başkenti Moskova'da bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Festivali'nin açılışına katıldı.

ATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, Türkiye Otelciler Federasyonunun (TÜROFED) koordinasyonunda düzenlenen festivale, TOBB ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) başta olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşunun yanı sıra, valilikler, belediyeler ve kalkınma ajansları destek verdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Festivali kentin en ilgi çekici noktalarından biri olan Krasnaya Presnya'da düzenleniyor.

Festivalin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, daha sonra ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Atılgan, Ayhan Kızılsavaş, Cahit Şahin ve turizm sektör temsilcileriyle birlikte alanı gezdi.

Çetin, burada yaptığı konuşmada, festivalin Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen festivalin geçen yıl olduğu gibi Moskovalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını bildiren Çetin, festival açılışına katılarak sektör temsilcilerine destek veren ve yalnız bırakmayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun de kendilerine büyük destek verdiğini anlatan Çetin, "Özel sektör ve turizmcilerimizle birlikte tam bir güç birliği içinde buradayız. Türkiye ve Rusya Federasyonu ilişkilerine büyük katkı sağlayacak olan festivalde ticari ürünlerimizi ve kültürümüzü Rus halkına tanıtma fırsatımız olacak." ifadesini kullandı.

Rusya'nın Antalya ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğuna da değinen Çetin, Antalya ekonomisi için en büyük pazarlardan biri olan Rusya'nın kent için büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.

Türkiye Festivali münasebetiyle ülkenin ve şehrin misafirperverliğini, çeşitli örneklerle kurulan Antalya standında sunduklarını belirten Çetin, "ATSO olarak bu stantta biz de yerimizi aldık. Burada Antalya Kültür Sanat'ın hediyelik eşyaları ile Antalyamızı tanıtan hediyelik eşyaları alana gelen ziyaretçilere dağıtıyoruz. Ülkemizin ve ilimizin tanıtımına katkı koyması bakımından Türkiye Festivali'nin başarılı geçmesi en büyük temennim." açıklamasında bulundu.

Festivalde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyonda sektör temsilcileriyle de bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Antalya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title