Haberler

Fenerbahçe'nin Son Transferi Islam Slimani Kimdir?

Güncelleme:

Fenerbahçe, Leicester City'nin Cezayirli futbolcusu Islam Slimani'yi İstanbul'a getirdi. Bir yıllık kiralanacak yıldız forvet sarı-lacivertlilerce merak konusu oldu. Peki Islam Slimani Kimdir?

Sarı-lacivertliler, İngiliz ekibi 'den kiralanan Islam Slimani taraftarlarca merak konusu oldu. 'ye 1 yıl kiralanan Islam Slimani Kimdir?

ISLAM SLIMANI KİMDİR?

İslam Slimani 18 Haziran 1988 Cezayir'de dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine 2008 yılında başlayan İslam Sliman'nin Avrupa macerası 2013 yılında Sportig Lizbon'a attığı imza ile başladı.

Fenerbahçe'nin Son Transferi Islam Slimani Kimdir?

Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Slimani, Cezayir Milli Takımının da forveti olarak görev yapıyor. İlk milli takım formasını 26 Mayıs 2012 tarihinde Nijer ile yapılan dostluk maçında giyen İslam Slimani, bir hafta sonra, 2 Haziran 2014'de FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında Ruanda ile oynanan ve 4-0 galibiyetle sonuçlanan maçta takımının üçüncü golünü attı. Bu gol onun ilk millî golü oldu.

Fenerbahçe'nin Son Transferi Islam Slimani Kimdir?

Sporting Lizbon'da çıktığı 79 maçta 47 gole imza atan Slimani aynı zamanda 5 de asist yaptı. Sergilediği performansla Lizbon'un vazgeçilmezi olan Cezayirli futbolcu 2016 yılında 30 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Leicester City'e transfer oldu ve takımın en pahalı oyuncusu olmuştu.

Fenerbahçe'nin Son Transferi Islam Slimani Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title