Haberler

Bebeğiyle Şehit Olan Kızının Doğum Gününü Mezarı Başında Kutladı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bebeğiyle şehit düşen Nurcan Karakaya'nın doğum gününü, annesi Suudiye Demir, Şarkışla Garnizon Şehitliği'ndeki mezarı başında kutladı.

Şehit Nurcan Karakaya'nın ve 11 aylık bebeğinin Şarkışla Garnizon Şehitliği'ndeki mezarını anne Suudiye ile ağabeyi Halim Demir, ablaları Sevgi Ergüven, Safi Nur Güney, Sadegül Ataş, Mahi Nur Dutal ve yakınları ziyaret etti.

Ziyarette Nurcan Karakaya'nın mezarının ayak ucuna renkli kalemlerle kağıda yapılan yaş pasta resmi, Bedirhan Mustafa Karakaya'nın mezarına da kağıda çizilmiş araba resmi asıldı.

Anne Suudiye Demir, "Kuzum doğum günün kutlu olsun, kuzum ben geldim, görüyor musun? Yavruma doyamadan toprak oldu. Kuzum ablaların baş ucunda, ağabeyin baş ucunda dikiliyor, görüyor musun? Dünyaya doymadın, mekanın cennet olsun yavrum, kuzum, yavrunla mutlu yaşa kuzum." diyerek ağladı.

Ziyarette kızı ve torununun isimlerinin yazılı olduğu levhaları öpen Demir, "Mezarının baş ucunda doğum gününü kutladım. Vatan sağ olsun, 9 yavrum daha var, o

Kaynak: AA / Güncel

Nurcan Karakaya Doğum Günü Şarkışla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
title