Haberler

Aykut Demir'den Trabzonspor'a Tazminat Cevabı

Güncelleme:

Trabzonspor kulübünün eski futbolcusu Aykut Demir 'e ödenen tazminat hakkında kullanılan sert ifadelere Aykut'tan yanıt geldi.

"İSLAMİ KİMLİĞİMİ KULLANMALARI TALİHSİZLİK"

Aykut Demir yazılı bir ifadeyle şu sözleri söyledi:

Trabzonspor tarafından şahsıma yapılan açıklamaya karşı beyanatımdır. Hiç bir şekilde geçerli bir sebep sunulmadan sözleşmemin fesh edilmesiyle mağdur edilerek ayrıldığım Trabzonspor'un asılsız yalanlamalarını kabul etmiyorum. 2 yılı geçen davanın sonuçlanmasıyla kulübün haddini aşan bir şekilde İslami kimliğimi ortaya koyarak bunun üzerinden bir mağdur edebiyatı yapmalarını son derece talihsiz buluyorum.

"6 BOYUNCA TELEFONLARIMA CEVAP VERİLMEDİ"

Ne acıdır ki yağ ölçüm testini bahane ederek sözleşmemi tek taraflı fesh ederek şahsımı adeta vasıfsızlaştırıp transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala düzmece bir fesh planlayıp futbol hayatım bitirilmeye çalışılmıştır ve bu benim için manevi bir yıkım olmustur. Daha önceki süreçte alacaklarımı taksitlendirmeye gidip aramızda ödeme planı oluşturduk ama Trabzonspor kulübü maalesef buna uymadı. 6 ay boyunca telefonlarıma cevap verilmedi. Kadrosunda yer aldığım süreçte aylarca para alamamama rağmen dava etmediğim dava edenlerin daha sonraki dönemde baş üstüne çıkarıldığı kulübüm bana maalesef başka seçenek bırakmamıştır. Trabzonspor kulübü ödeme gününe iki gün kala daha önce kulüple yapmış olduğum fakat kulübün uymadığı ödeme planı ve taksitlendirme gibi önerilerle geldiler.

"HELAL PARAMA KARIŞMADAN HAKKIM OLAN PARAYI ALDIM"

Öncelikle ve özellikle şunu belirtmek isterim ki Müslüman Türk vatandaşı olarak karşı taraftan talep ettigim değil, dava üzerinden sonuçlanan faizin hiç bir şekilde kendi şahsi helal parama karışmadan hakkım olan paramı alıp geri kalanın ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarımıza aktarılacağını belirtmek isterim!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Demir Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

Adınızı Yazın:

ben aykutu tanımam fakat adamla anlaşma yaptıysan parasını vereceksin yabancı olsaydı şimdiye elli defa ödenirdi diğer islami konu kişinin bileceği iş adam ister faizini yer isterse dağıtır burda yanlışı yapan idareciler bol keseden atıp anlaştıkları için

29
2
yanıtYanıtla
Kekosavar:

Adam ol Aykut cemaatin adını lekeleme ne faizi lan 1 çuval sakalın dan utan

9
21
yanıtYanıtla
EMEKÇİ:

ya o faizi iade edeceksin ya da islami kimliğim diye sağda solda reklam yapmıyacaksın, dansözlüğe gerek yok

11
14
yanıtYanıtla
Blade:

2 topa vurup 5 trilyondan fazla para almak hakkin mi o paranin her kurusunda haram var

13
11
yanıtYanıtla
faruk:

Adam

13
4
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

DOGRUYSA ALKISLARIM SENI

14
2
yanıtYanıtla
Mesut barut:

Hadilan ordan din uxerinden pirim yapma zibidi

8
7
yanıtYanıtla
Yeter:

Kuluplerin suçu yok adamin parasini vermez ler sonra adama bir karalama tamam her sey bitti akilsiz traftarlara soyluyorum birakin başkaları ile uğraşmayi kulupler batmis gidin onlardan hesap sorun aykutun parasiyla kulup batacaksa batsin

11
3
yanıtYanıtla
Bellek:

Aykutun kendiside futboluda beş para etmez. Zamanında doktor dövme, üniversiteyi kurşunlama gibi vukuatları bulunan bu futbolcu bozuntusunu trabzon hangi akla hizmet almış. Gerçi hacıosmanoğlu almıştı bunu. Tam bulmuşlar birbirlerini

9
4
yanıtYanıtla
uygurlu:

haramdan sevap olmaz

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title