Haberler

Göztepe, Evinde Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 Boyun Eğdi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yendi ve sezona 3 puanla başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe karşısında 23. dakikada Mina'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Yeni Malatyaspor'un attığı golde yardımcı hakem önce ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR hakemleri ile görüşen hakem Özgür Yankaya daha sonra golü verdi.

İlk yarı 1-0 Evkur Malatyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

YASİN ORTALADI, SADIK KENDİ KALESİNE ATTI

Göztepe ikinci yarının 70. dakikasında Yasin Öztekin'in ceza sahasına çevirdiği topta Sadık Çiftpınar'ın kendi kalesine attığı golle karşılaşmada 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Karşılaşmanın 73. dakikasında Aleksic, Seth'in asistinde skoru 2-1'e getirdi.

GÖZTEPE'NİN GOLÜNE İPTAL

Karşılaşmanın son dakikalarında Göztepe Alpaslan Öztürk iletopu filelerle buluşturdu ancak hakem Özgür Yankaya VAR kararı sonrası golü iptal etti.

Bu pozisyonun hemen ardından Evkur Malatyaspor Ömer Şişmanoğlu ile skoru 3-1 yaptı ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

POKO VE CASTRO, GALATASARAY MAÇINDA CEZALI

Göztepe'de Poko karşılaşmanın 32. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu kart aynı zamanda Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk kırmızı kartı oldu. Ev sahibi ekipte 48. dakikada Castro da kırmızı kartla oyun alanının dışına gönderildi.

Evkur Malatyaspor'da da Chebake ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Evkur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Malatyali mehmet:

Malatya malatya bulunmaz esin , bu sene bol kayisi vardi , allah bereket versin.

9
1
yanıtYanıtla
alanya 44:

haydi malatyam kim tutar seni

5
2
yanıtYanıtla
keşke var daha önce de olsaydı:

VAR olmasa şimdi hakem hataları konuşuluyordu, yanan yandığıyla çalan çaldığıyla kalıyordu

3
1
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

bu nasıl haber Malatyaspor bu ülkenin takımı değil mi ?

4
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Neden Malatya izmirde galip geldi diye başlık atmıyosunuz hayret bişey tebrikler malatyaya,trabzondan selamlar

3
0
yanıtYanıtla
Turan:

hahahahahah

1
2
yanıtYanıtla
accounting:

beter olun

2
1
yanıtYanıtla
Üzgün:

Madem düşecektin niye yeni stat yaptırıyorsun göz göz. Çok üzüyorsun bizi.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title