Haberler

Aykut Demir Trabzonspor'u Bombaladı: İslami Kimliğimi Hedef Aldılar, Faiz Parasını İhtiyaç Sahiplerine Bağışlayacağım

Güncelleme:

Trabzonspor'a karşı açtığı davayı kazanıp alacağını faiziyle istediği belirtilen Aykut Demir'e Trabzonspor sert bir metinle tepki vermişti. Aykut Demir de bu açıklamaya karşılık olarak bugün bir açıklama yaptı.

Aykut Demir "Trabzonspor tarafından şahsıma yapılan açıklamaya karşı beyanatımdır." diye başladığı açıklamasına "Trabzonspor'un asılsız yalanlamalarını kabul etmiyorum" şeklinde cevap verdi.

İşte Aykut Demir'in o açıklaması;

"MAĞDUR EDEBİYATI YAPMALARINI SON DERECE TALİHSİZ BULUYORUM"

"Hiç bir şekilde geçerli bir sebep sunulmadan sözleşmemin fesh edilmesiyle mağdur edilerek ayrıldığım Trabzonspor'un asılsız yalanlamalarını kabul etmiyorum. 2 yılı geçen davanın sonuçlanmasıyla kulübün haddini aşan bir şekilde İslami kimliğimi ortaya koyarak bunun üzerinden bir mağdur edebiyatı yapmalarını son derece talihsiz buluyorum.

Ne acıdır ki yağ ölçüm testini bahane ederek sözleşmemi tek taraflı fesh ederek şahsımı adeta vasıfsızlaştırıp transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala düzmece bir fesh planlayıp futbol hayatım bitirilmeye çalışılmıştır ve bu benim için manevi bir yıkım olmuştur.

Aykut Demir Trabzonspor'u Bombaladı: İslami Kimliğimi Hedef Aldılar, Parayı İhtiyaç Sahiplerine Bağışlayacağım

"BAŞKA SEÇENEK BIRAKMADILAR"

Daha önceki süreçte alacaklarımı taksitlendirmeye gidip aramızda ödeme planı oluşturduk ama Trabzonspor kulübü maalesef buna uymadı. 6 ay boyunca telefonlarıma cevap verilmedi. Kadrosunda yer aldığım süreçte aylarca para alamamama rağmen dava etmediğim dava edenlerin daha sonraki dönemde baş üstüne çıkarıldığı kulübüm bana maalesef başka seçenek bırakmamıştır.

"FAİZİ İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA AKTARACAĞIM"

Trabzonspor kulübü ödeme gününe iki gün kala daha önce kulüple yapmış olduğum fakat kulübün uymadığı ödeme planı ve taksitlendirme gibi önerilerle geldiler. Öncelikle ve özellikle şunu belirtmek isterim ki Müslüman Türk vatandaşı olarak karşı taraftan talep ettigim değil, dava üzerinden sonuçlanan faizin hiç bir şekilde kendi şahsi helal parama karışmadan hakkım olan paramı alıp geri kalanın ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarımıza aktarılacağını belirtmek isterim! Saygılarımla Aykut Demir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Demir Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (74)

aslan:

sporcumu arap şeyhimi belli değil.

6
14
yanıtYanıtla
kk:

harammı yediriceksin ihtiyaç sahiplerine

16
3
yanıtYanıtla
ÇİÇEKÇİ NERİMAN:

Böyle ucube görüntülü, örümcek kafalılara ne demeli bilmiyorum. Tipi ve yaşantısı, ABD''de yaşayan Mormon tarikatı mensubunun tıpatıp aynısı. Faizi alacak mış da, dağatacakmış da. Ulen senin hocan kim? Sana bu İslamiyeti öğreten kim? Çöpe de atacak olsan o faize, yani harama elini sürmüş oluyorsun. Yani, kısacası cehennemlik vasfı kazanıyorsun. Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin. DEAŞ kılıklı adam

10
8
yanıtYanıtla
zoruna gitmesin:

deki kininizle geberin

yanıt2
yanıt2
inşaallah cehennemde görürsün:

senin gibi müşrikler anlamaz git çiçeğini sat zavallı

yanıt6
yanıt7
çiçek sat aklın ermez zavallı:

senin gibi müşrikler anlamaz git çiçeğini sat zavallı

yanıt2
yanıt5
ZEBANİ:

Ruhunu hocaefendilerine satan ''uşaklar''. Allah''tan başka dost edinenler. Din yerine tarikat, peygamber yerine hoca peşinden gidenler. Hepinize yerleriniz ayrılmış vaziyette. Bekleriz.

yanıt2
yanıt0
horoz:

Hangi islami kimlikten bahsediyon adi insan islam dan bahsediyorsan faiz alanda verende aynıdır. Senin dinin farklı hocan farklı sizde herşey helal. . Ey aykut sana birşey sorsam müslümanım diyorsun futboldan kazanılan para helalmidir desem helal dersin nah helal haramın ta kendisidir. Üzerine dünya genelin de milyonların bahis oynadığı birşem asla helal olmaz aslanım. Sen haramın babasını kazanıyon birde dırdır edyon. Hiç bu güne kadar helal lokma kazandınmı önce bunu düşün.

8
8
yanıtYanıtla
TRABZONLU:

Haram para ile hayır yapmak :))))))))) ah Aykut ahhhh çevir kazı yanmasın. . .

11
5
yanıtYanıtla
Ordulu:

Haram parayla hayir yapiliyor, Trabzonlusun ama kafani kullanmiye bile bilmiyorsun. Git arastir kocum.

yanıt1
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title