Haberler

Alanyaspor'un Gözde Oyuncusu Emre Akbaba, Galatasaray'a Transfer Olmak İçin Hocasıyla Görüştü

Güncelleme:

Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Emre Akbaba, Galatasaray'a transfer olmak için hocası Mesut Bakkal'dan yardım istedi.

Galatasaray'a "evet" yanıtı veren ve sarı kırmızılı formayı giymek isteyen Emre Akbaba hafta içinde hocası Mesut Bakkal'a giderek "Hocam, lütfen yardımcı olun. Galatasaray'a gitmek istiyorum." dedi.

Mesut Bakkal da bunun üzerine Emre Akbaba'yı önceki günkü Sivasspor maçının 11'inden çıkartıp son yarım saatte oynattı. Mesut Bakkal'ın Alanyaspor yöneticilerine, "Emre'nin aklı Galatasaray'da. Sezon sonu bedavaya gideceğine bir orta yol bulup şu işi halledelim" dediği belirtildi.

"EMRE AKBABA ÇOK İYİ BİR KAPTAN"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Demir Grup Sivasspor maçı öncesi ve sonrası Emre Akbaba'nın transferiyle ilgili flaş açıklama yapmıştı. Mesut Bakkal, "Transfer gerçekleşeceğini düşünerek Emre Akbaba olmadan çalıştık. Emre Akbaba çok iyi kaptan, çok iyi karakter. Hazırlık döneminde 7-8 maçı Emre gidecek gibi onsuz oynadık. Bir an evvel bir şeylerin netlik kazanmasını en çok isteyen benim." ifadelerini kullandı.

Emre Akbaba, Galatasaray'a Transfer Olmak İçin Hocasıyla Görüştü

"SİZ NE BİLİYORSANIZ BENDE ONU BİLİYORUM"

Maçtan sonra da konuşan Mesut Bakkal,"Her an gidebileceğini bekliyorsunuz oyuncunun ama Emre gitmediği zaman da bu takıma faydalı olabilecek oyuncu. Oynatmamamızın sebebi, hazırlık maçlarında denemediğimiz için oynatmadık. Bundan sonraki süreç ne getirir, siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Gidiyor, gitti, gidecek. Gidiş veya kalışı belli olursa daha da rahatlayacağımızı söyleyebilirim" açıklamasını yaptı.

"ÖYLE BİR SAYGISIZLIK YAPMAYIZ"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, cuma akşamı Ankaragücü ile yaptıkları maç sonrası Emre Akbaba'nın transferiyle ilgili olarak, "Emre Akbaba olası, makul şartlar içerisinde, bizi de istediğini söylüyorlar, biz görüşmedik, öyle bir saygısızlık yapmayız. Sevgili başkanıyla konuştuk Alanyaspor'u, tanıdığımız insanlar. Onlar bizim teklifimizin 2 katı gibi bir noktadaydı. Elbet optimum bir noktaya gelirse ve mevcut kurlar içinde olası bir transfer olursa, biz onu realize etmek isteriz." ifadelerini kullanmıştı.

"METİN OKTAY RUHUYLA DAVRANIYOR"

Emre Akbaba'ya ezeli rakip Beşiktaş'ın da yakın ilgisi var ancak 25 yaşındaki futbolcu onlara da Cimbom'u istediğini söyledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, yıldız ismin Galatasaray'da oynama arzusuna kelimenin tam anlamıyla hayran kalmış durumda. Sosyal medyadan Emre Akbaba'ya mesaj yağdıran taraftarlar "Resmen Metin Oktay ruhuyla davranıyor, helal olsun", "Daha gelmeden sen bizim efsanemiz oldun" ifadelerini kullanıyorlar.

Emre Akbaba, Galatasaray'a Transfer Olmak İçin Hocasıyla Görüştü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Bakkal Galatasaray Emre Akbaba Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

NAMEKAN:

ALINABİLİRSE BELHANDAYA ARTIK KULÜBE YOLU TAMAMEN GÖRÜNÜR KUPA MAÇLARINDA FALAN OYNAR GALİBA AMA BABA EMRE AKBABA VURDUĞUN GOL OLSUN ASLANIM GEL KOÇUM SIYRILDA GEL

8
0
yanıtYanıtla
Asi Ghost:

Bıktık arkadaş her gün bu haberden tamam iyi oyuncu gelirse faydalı olacaktır ama mevcut durumda çoook zor oyuncu satamıyoruz para desen zaten yok oyuncuyu yıpratmayın bari türk futbolu kazansın

4
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Adamın ruhu çoktan geldi de gs de para yok. Bedeni Alanya da duruyor.

3
0
yanıtYanıtla
TİNERCİ:

belhandayı da bejekeye verin ama gs çok güçlü oluor öyle

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tarık Çamdal gibi efsane olmasında

0
0
yanıtYanıtla
Turan:

Amma uzattınız. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title