Haberler

Kur Sabitlemesini Kabul Etmeyen 2 Futbolcu, Fatih Terim'i Çıldırttı

Güncelleme:

Bafetimbi Gomis'in zam istemesiyle başlayıp, Belhanda ve Feghouli'nin kur sabitlemesine "Hayır" demesiyle süren kriz, Fatih Terim'in en nefret ettiği şeye dönüştü. Üç oyuncu gruplaştı. Hocalık yaptığı hemen hemen her dönemde özellikle gruplaşan oyuncularla baş etmek zorunda kalan Terim bu kez de "Fransızcılar" denmeye başlayan bu grupla uğraşmaya başladı. Fotospor'un iddiasına göre; Feghouli, Belhanda ve Gomis son dönemde birbirinden hiç ayrılmıyor.

KAPILAR DUVAR OLDU

Yönetime karşı yapılacak hamlelerde beraber hareket etmeyi tercih ediyorlar. Terim de bağlantılarını kullanarak üç oyuncu için takım arıyor. Henüz bir sonuç çıkmadı. Dünyanın dört bir yanından üç oyuncu için takım bakılırken, Suudi Arabistan'dan Çin'e, Avrupa'dan Meksika'ya kadar çalınan tüm kapılar duvar oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (67)

EFE:

FUTBOLCULARIN VERGİLERİNİ ARTIRSIN DEVLET

37
1
yanıtYanıtla
ankaralı:

bu ülkede futbolcular 1 lira vergi vermiyor, garip memur işçiden her ay 625 tl vergi alınıyor

yanıt16
yanıt1
Besili ak tosun:

Len teresler del bossge 8 taştan dünya kadar tazminat aldı gıgınız çıkmaz keza Guuss hindnik öyle Fatih hocaya geldimi vatan millet Sakarya ulan dingiller en azından Fatih hoca aldığı parayı Türkiye’de harcıyor

18
18
yanıtYanıtla
Soru:

Olmadi hocam. KENDIN MILLI TAKIMDAN PARANI ALIRKENE IYIDE OLMADI HOCAM. ÖRNEK OLSAYDINYA KEŠKE.

24
11
yanıtYanıtla
Mert:

Arkadaşım böyle uçuk paralara futbolcu getirmeyin günahtır yazıktır. Getirdiklerinizlede türk lirası üzerinden anlaşın her şeyi onlar sonra dolar yapmak isterlerse onların sorunu. Zaten bu lige gelen bütün yabancılar dünyada bitmiş Türkiyeden alacakları paranın yarısını bile başka ülkelerden alamayacak futbolcular. Futbol zevk işi sonuçta bu kadar para bu yabancı futbolculara fed edilmemeli bence. Zaten beş kuruşlarınıda bu ülkede yemiyorlar.

32
2
yanıtYanıtla
Sparta:

Hiç kimse Türk Parasıyla gelmez biraz araştırma Yap Türk futbolcular bile Türk parasını kabul edmiyor Yabancı Futbolcular Hele Hele Kabul Etmez

yanıt2
yanıt0
İzmitli:

O kadar milliyetçi iseniz kendi sözleşmeleri avro yada dolar üzerinden hemen sözleşmelerinizi tl ye çevirinde ne kadar milli olduğunuzu görelim.

31
2
yanıtYanıtla
DELİBABA:

BETER OL

14
16
yanıtYanıtla
Edirne 22:

O değilde sen milli takımdan niye aldın baskan

15
14
yanıtYanıtla
uA:

HEPSİNİ GÖNDERİN GİTSİN

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title