Haberler

Haluk Levent'ten ABD Başkanı Donald Trump'a Cevap: Faşist Yönetiminiz Ülkemi Tehdit Ediyor

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump'un Türkiye'ye yönelik dolar kuruyla ilgili attığı tweet'e şarkıcı Haluk Levent'ten cevap geldi. Levent, "Faşist ve zayıf yönetiminiz ülkemi tehdit ediyor." dedi.

BD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik dolar kuruyla ilgili hamlelerine AHBAP'ın kurucusu rock'çı Haluk Levent'ten cevap geldi.

Türkiye'ye ABD tarafından döviz kuru üzerinden yapılan operasyona tepkiler sürüyor. Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) kurucusu ve rock sanatçısı Haluk Levent, ABD Başkanı Donald Trump'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Türk lirası, çok güçlü dolarımız karşısında hızla düşerken Türkiye'den gelen çelik ve aluminyum üzerindeki gümrük vergilerinin ikiye katlanmasına onay verdim! Alüminyumda bu oran artık yüzde 20, çelikte de yüzde 50. Türkiye ile ilişkilerimiz bu dönemde iyi değil!" açıklamasına tepki gösterdi.

"FAŞİST VE ZAYIF YÖNETİMİNİZ ÜLKEMİ TEHDİT EDİYOR"

Trump'ın bu tweet'ine İngilizce olarak cevap veren Levent, "Ben muhalif bir şarkıyıcım. Ülkemde her zaman yanlış giden şeylere dikkat çekerim. Bu farklı bir şey... Fakat faşist ve zayıf yönetiminiz şimdi ülkemi tehdit ediyor. Bunu sadece yeniden seçilebilmek için yaptığını biliyoruz" mesajını attı.

Haluk Levent'in bu paylaşımına sosyal medyada bir çok kullanıcı tarafından yorum yapıldı.

İşte o yorumlardan bazıları:

Haluk Levent'ten ABD Başkanı Donald Trump'a Cevap: Faşist Yönetiminiz Ülkemi Tehdit Ediyor

Haluk Levent'ten ABD Başkanı Donald Trump'a Cevap: Faşist Yönetiminiz Ülkemi Tehdit Ediyor

Haluk Levent'ten ABD Başkanı Donald Trump'a Cevap: Faşist Yönetiminiz Ülkemi Tehdit Ediyor

Haluk Levent'ten ABD Başkanı Donald Trump'a Cevap: Faşist Yönetiminiz Ülkemi Tehdit Ediyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Haluk Levent Donald Trump Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (62)

bjk:

nerde hülya koçyiğit nerde orhan gencebay nerde akil sanatçılar ?

22
0
yanıtYanıtla
murat boz:

onların doları varsa bizimde haluk abimiz var

12
5
yanıtYanıtla
VATAN SEVDALISI ASİL GENÇ:

TÜRKİYEDE YAŞAYAN TÜRK, KÜRT, ARAB, SUNNİ, ALEVİ, GÖÇMEN ÜLKEMİN ZENGİNLİGİDİR, BİRDİR VE BÖYLE BİR DURUMDA AMERİKAN BATI YANLISI OLANIN, SEVİNENİN KANINDA BOZUKLUK VARDIR BU ÜLKEYİ DERHAL TERK ETMELİDİR,

13
4
yanıtYanıtla
ALAADDİN TOKDEMİR:

BEN 62 YAŞINDAYIM DEVLETİM VE MİLLETİMİN BEKASI VE GELECEĞİ İLE OYNAYANLARIN ALAYINA HEPİMİZ KARŞI DURMALIYIZ. AFERİM HALUK LEVENT''e GERÇEK SANATÇILAR ÜLKESİNİN TOPLUMUNA IŞIK TUTAN ÖRNEK İNSANLARDIR. KENDİNİ BÖLYE GÖREN DİĞER SANATÇILARLA DA BU TEPKİLERİ ÇOĞALTMALIYIZ. ÇOĞALMALI.

15
1
yanıtYanıtla
alooo:

abi yaşındasın git torun sev artık. bu işleri bırak be yaa

yanıt0
yanıt4
Taner A.:

vatan sevgisinin yaşımı olur kardeşim dediğin lafa bak

yanıt2
yanıt0
Bir Dost:

İç siyaset farklıdır dış siyaset farklıdır. İçeride ne olursa olsun dışarıdan gelen her türlü kötülüğe karşı bir olmak gerekir. Haluk Levent bunu başarmış ve ona göre hareket etmiştir tebrik ederim.

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu turpun suresi ne zaman dolacak kaç yılı daha kaldı bi gitse musliman düşmani

14
1
yanıtYanıtla
Taner A.:

7 liradan dolar bozdurup tl öpüyolar diye haberler var bu fırsatçılık değilde ne elin adamı bizi batırmaya çalışır içimizdeki fırsatçılar bizi batırmaya çalışır adınıda çağrıya uydu dolar bozdurdu tl öptü diye koyarsınız dolar 7 lira olana kadar neyi bekledin kardeşim

12
3
yanıtYanıtla
gökhan:

TÜMKİAD Üyesi Bir Grup İş İnsanı 3 Milyon Dolar Bozdurdu ve şunu söylemiş ''Bize dolar değil vatan lazım'''' diyerek diğer iş adamlarına çağrı yaptı. 3 milyonda en az 800 bin TL para kazandın. ilk çağrıda gitseydin vatanı ne kadar sevdiğin belli olurdu. . .

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title