Haberler

Rus Futbolcu Artem Dzyuba'dan Galatasaray Yanıtı: Zenit'te Kalıyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın trasnfer listesinde yer alan Rus futbolcu Artem Dzyuba, Zenit'te kalacağını duyurdu.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı belirtilen Artem Dzyuba, kariyerine Rusya'da devam edeceğini söyledi.

"ZENIT'TE KALIYORUM"

Türkiye'ye transfer olmayacağını açıklayan Dzyuba, "Zenit'te oynadığım için çok memnunum. Kesinlikle Türkiye'gitmeyeceğim. Bir kez daha Zenit'te kaldığımı açıklıyorum" dedi.

Zenit'in teknik direktörü Sergey Sema da Artem Dzyuba'nın Galatasaray ile anlaştığına dair iddialara yanıt verdi.

"TÜRKİYE'YE GİDİYOR MU?"

İddiaların doğru olmadığını vurgulayan Sergey Semak, "Dzyuba, Türkiye'ye gidiyor mu? Basın mensupları öyle şeyler yazıyor ki, insanın tüyleri ürperiyor. Daha fazla yorum yapmayacağım" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE 50 GOL ATAR"

Türk asıllı Alman menajer Ninmar Akcan ise Dzyuba için çıkan transfer haberleri hakkında "Galatasaray forvet arıyor. Anak FIFA, Galatasaray'ın oyuncu satın almasına sınırlama getirdi. Yalnızca kiralık ya da bedava oyuncu alabiliyorlar. Zenit kiralamaya izin verirse harika bir seçenek olur. Dzyuba, Dünya Kupası'nda kendisini gösterdi. Türkiye'de en 50 gol atar" dedi.

"TÜRKİYE'YE GİTMESİN"

Ünlü Rus menajer Dimitri Seluk ise, "Dzyuba neden Galatasaray'a transfer olsun anlamıyorum. İngiltere'de oynamak istemesini anlarım ancak Dzyuba benim futbolcum olsaydı, Türkiye'ye gimemesini tavsiye ederdim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

rodrigez:

Yavaş atsın 50 gol roket atar mı bu ?

2
0
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

iyi gaza gelmiş bu ruslar. adamlar şansa bir yere kadar geldi. bir de taraftar desteğiyle. sanki futbol oynadınız. gördük vasat futbolunuzu!

1
0
yanıtYanıtla
Co hart:

Yani iplememiş

0
0
yanıtYanıtla
TURKO:

Aynen türkiyeyi iplemiş ve 50 gol atar diye ligle dalga geçmiş kendi zeka seviyesince. . . Rusyada en kalite şey rus ligi değil zannımca.

yanıt4
yanıt0
TÜRK VATANDAŞI:

AMERİKAN MALLARINA BOYKOT

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title