Haberler

    "İyileşme Pat Diye Olmaz"

    Trabzonspor Genel Koordinatörü Sümer, böyle zamanlarda desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi, “İyileştirmenin en büyük, en önemli malzemesi de imkan. Bazen doğruyu bilirsin ama doğruyu yapma imkanından mahrumsun” diye konuştu.

    Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, bordo-mavililerden destek talebinde bulunurken, imkanlar ölçüsünde en iyiyi yapmak için çalıştıklarını dile getirdi.

    2-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçından dersler çıkarılması gerektiğine dikkati çemen bordo-mavili yönetici, "Bir kısım eksi, aksağı iyi tespit etmek lazım. Hataları görmeyle bu işleri düzeltemiyorsun. Hataları giderme yolunda nelere ihtiyacın var. Bunu iyi bilmek lazım. Trabzonspor'un yıllardır en büyük sorunu bu" diye konuştu.

    Özkan Sümer sözlerini şöyle sürdürdü:

    "İyileştirme pat diye ortaya çıkacak bir şey değil. İyileştirmenin en büyük, en önemli malzemesi de imkan. Bazen doğruyu bilirsin ama doğruyu yapma imkanından mahrumsun. Bazen de imkanın el verir ama doğruyu yapabilecek bilgi ve ilişkiden mahrumsun. Biz hep ikinciyi kullandık. İlk söylediğimi kullanabilmek için biraz zamana ihtiyaç var."

    Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür konusuna da değinen Sümer, "Abdülkadir'e geçenlerde herkesin bildiği açıklamaların yapıldığı gibi öneri geldi ama sportif anlamda ihtiyaç duyduğumuz bu oyuncuya ekonomik olarak ona ifade edilen rakamların altında bir rakamla karşılaştık. Yusuf'ta da aynı. Ekonomik zorlukları aşma konusundaki çözümü bu oyuncuları vermekte gören bir Trabzonspor  şu anda mevcut değil."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Özkan Sümer Trabzonspor Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title