Haberler

Tütüncü, Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iki sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iki sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tütüncü, ilk olarak Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu ile esnafın taleplerini dinledi.

Daha sonra Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile dükkanları ziyaret ederek sanayi sitesi esnafıyla sohbet etti.

Görev süresi içerisinde sanayi sitelerini birçok kez ziyaret ettiğinin altını çizen Tütüncü, "İki sanayi sitemizde esnafımızın, kooperatif yönetiminin talep ettiği hizmetlerin tamamına yakınını yaptık. Eksikleri de hızlı bir şekilde tamamlamanın gayreti içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Tütüncü, iki sanayi sitesinin problemlerinin tamamına yakınını çözdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İmar planı revizyonlarıyla Akdeniz ve Yeşil Antalya sanayi sitelerimizdeki esnafımızın kat artışı talebini yerine getirdik. Plan tadilatı ile her iki sanayi sitemizde dükkanların 2 olan kat adetini 3'e çıkardık, yapılaşma şartlarını iyileştirdik. İmar planı tadilatından önce Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nde 300'e yakın dükkanda 20 yıla yakın yaşanan müstakil tapu problemini de çözdük. Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yeni bir sanayi sitesi daha ilave etmiş olduk. Kat artışı, mülkiyet sorunlarının çözümü, asfalt, kaldırım, peyzaj, meslek lisesi gibi alt ve üst yapı çalışmalarıyla sanayi sitelerimizin değerine değer kattık."

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title