Haberler

Liverpool, Araçta Cep Telefonuyla İlgilenen Salah'ı Polise İhbar Etti

Güncelleme:

İngiliz devi Liverpool, araç kullanırken cep telefonuyla ilgilenen Mısırlı yıldızı Muhammed Salah'ı, polise ihbar etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Mısırlı yıldızı Muhammed Salah'ı, sosyal medyada yer alan görüntüler nedeniyle polise ihbar etti. Görüntülerde, çocukların da yer aldığı bir yerden arabasıyla geçen 26 yaşındaki yıldız futbolcunun aynı zamanda telefonuyla da ilgilendiği anlaşılınca kulübü Merseyside Polisi ile iletişime geçti.

Liverpool, Araçta Cep Telefonuyla İlgilenen Salah'ı Polise İhbar Etti

"POLİSİ BİLGİLENDİRMEYE KARAR VERDİK"

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuzla görüştükten sonra görüntü ve içeriği hakkında hakkında polisi bilgilendirmeye karar verdik. Konuyla ilgili bundan sonra ne futbolcu ne de kulüp açıklama yapacak." ifadeleri kullanıldı.

Salah, geçen sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 44 gole imza atmış ve kulübünün başarısında önemli rol oynamıştı. "Kırmızılar", UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmış ancak İspanyol ekibi Real Madrid'e 3-1 mağlup olmuşlardı.

Kaynak: AA / Spor

Muhammed Salah Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (11)

CONI:

elin misirlisini ingiltereye goturursen herseyi yapar simarir bu tipleri ortadogundan disariya salmayacaksin

4
35
yanıtYanıtla
adımın önemi yok insanlık varolsun:

faşist zihniyet

yanıt13
yanıt3
MERT:

Salaha bişey olursa kulüp milyon dolarlar kaybeder umurlarında olsa dünyada binlerce ölen masum cocuk insan var onlar umurlarında olurdu

22
3
yanıtYanıtla
mehmet:

devlet vergi alsın diye yapmışlardır. . . sonuçta yabancı ya

7
9
yanıtYanıtla
Santrafor:

Müslüman futbolcuyu harcamak için ciddi hatalar bulamayan ecnebi zihniyet bunu mu bahane etmiş?

9
4
yanıtYanıtla
antits:

medeniyet ayrı bir şey. malesef zerresi yok bizde

8
4
yanıtYanıtla
MANE:

Bizim ülkemizde kesinlikle olamayacak şeylerden biri

11
0
yanıtYanıtla
Sistem:

Sisteme uyulursa din irk farketmez Kurallarin uygulanmagi ülkeleri 3 milyon mülteci ortadogu ülkesine cevirir

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

la arkadas yorum yapmayı bılmeyen yapmasın

3
4
yanıtYanıtla
Cimbomlu:

Come to Galatasaray

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title