Haberler

Tokat Belediye Kafelerinin Gelirleri, İhtiyaç Sahiplerine Aktarılıyor Hd

Tokat Belediyesi tarafından Yeşiırmak üzerinde uygulanan 'Kanal Tokat' projesi kapsamında oluşturulan kafelerin gelirleri ihtiyaç sahibi aileler için Aşevi Müdürlüğü'ne aktarılıyor.

Tokat Belediyesi tarafından Yeşiırmak üzerinde uygulanan 'Kanal Tokat' projesi kapsamında oluşturulan kafelerin gelirleri ihtiyaç sahibi aileler için Aşevi Müdürlüğü'ne aktarılıyor.

Tokat Belediyesi tarafından kentin içerisinden geçen Yeşilırmak üzerine 'Kanal Tokat' projesi yapıldı. Tarihi Hıdırlık köprüsünü de içine olan proje kapsamında, Yeşilırmak içerisinde gondollar konulurken, müziğe göre hareket eden ışıklı fıskiyeler yerleştirildi. Proje kapsamında ırmak kenarında iki de kafe açıldı. Açılan Liman Cafe ve Millet Kıraathanesi vatandaşların özellikle akşam saatlerinde uğrak yeri oldu. Belediye tarafından alınan kararla her iki kafenin geliri ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Aşevi Müdürlüğüne aktarılmaya başladı.

'BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN İNSANIMIZIN MUTLULUĞU'

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 'Kanal Tokat'ın kentin en önemli birkaç projesinden biri olduğunu söyleyerek, Seçildikten sonra hemen yola koyulduk. Biz ilk etapta 1.5 kilometrelik kısımda böyle bir projeyi hayata geçirmeyi arzu ettik. Bu doğrultuda şehrimizin bu kısmında Hıdırlık köprüsünü içine alacak şekilde bir çalışmayı başlattık. Birinci etapta yapmayı planladığımız Kanal Tokat'ta yüzde 80'ni tamamladık. Bunu da daha da genişleteceğiz. Gerek şehrimizin doğu kısmına doğru, gerek şehrimizin batı kısmına doğru genişleteceğiz. Bizim için önemli olan insanımız, bizim için önemli olan insanımızın mutluluğu memnuniyeti, huzurudur dedi.

'İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK SAĞLANIYOR'

Yeşilırmak kenarında Liman Kafe ve Millet Kıraathanesi oluşturduklarını, işletmelerinin ise belediye tarafından yapıldığını kaydeden Başkan Eroğlu, şöyle konuştu

Buraları tamamen bizler işletiyoruz. Tamamen halkımıza çok uygun fiyatlarla halkımıza hizmet veriyoruz. Hemen 400 metre ileride Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüzün kullandığı dört dönümlük bir alan var. Orayı da yıkıp, insanlarımızın oturacağı cazibe alanları oluşturduktan sonra şehri izleyecekleri bir kuleyi de yapıp, büyük bir faklılık katacağız. Bugün burada 65-75 gencimize istihdam sağlıyoruz. Diğer taraftan ihtiyaçlı insanlara gelir elde ediyoruz. Buradan elde ettiğimiz gelirleri onlara AŞ olarak, onlara gıda olarak, onlara nakit yardımı olarak sunuyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Belediyesi Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title