Haberler

Eşine Baktığını İddia Etti, Baltalı Silahlı Kavga Gerçekleşti

Güncelleme:

Kadıköy'de eşine bakıldığını iddia eden bir kişi baltayla döviz bürosunu bastı. Olaya ilk müdahale saldırıya uğrayan şahsın oğlundan geldi.

İstanbul Kadıköy'de eşine bakıldığını iddia eden bir kişi baltayla döviz bürosuna daldı ve iş yeri sahibine saldırdı. İşyeri sahibine saldıran E.B., işyeri sahibinin oğlu tarafından ayağından vuruldu.

BCAĞINA ATEŞ ETTİ

Olay saat 13.30 sıralarında Hasanpaşa Mahallesi Kurbalığıdere Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre E.B isimli bir kişi eşine bakıldığını öne sürerek işyeri sahibi olan A.Ç. ile tartışmaya başladı.Tartışmanın bir anda kavgaya dönmesi üzerine E.B. elindeki balta ile iş yeri sahibine saldırmaya çalıştı. Bu sırada babasına bir kişinin balta ile saldırdığını gören N.Ç. ruhsatlı silahıyla ateş etti. Bacağından yaralanan B.E. kanlar içinde yere yığıldı.

POLİS SİLAH SESİNİ DUYDU

Hasanpaşa Polis merkezine yakın bir noktada olan kavgada silah seslerini duyan polis memurları hemen olay yerine geldi. N.Ç ve babası A.Ç, polis ekipler tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Bacağından yaralanan kişi olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

ECZACIBEY:

BEYLER BİLİP BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN BİZZAT BİZİM DUKKANIN ONUNDE OLDU BU OLAY. VE EVET DÖVİZCİNİN BABASI ÇAMAŞIR ASAN YENGEMIZI 2 SAAT DİKİZLEDİĞİ İÇİN KOCASI AŞAĞI GELDI VE HESABINI SORDU HELAL OLSUN BÖYLE TACIZCILERE AMAN VERMEMEK GEREKIYOR.

37
2
yanıtYanıtla
BIZZT:

HARAÇ MESELESİDİR ÇAKALLAR OYUN OYNUYOR

2
11
yanıtYanıtla
YUNUS:

ORANIN ESNAFIDA YOLDA KADIN GÖRÜNCE İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP KAPININ ÖNÜNE ÇIKIYO HAKETTİLER

3
0
yanıtYanıtla
murat:

işte insanlarımız böyle cahil, kin nefret öfke dolu, öldürmeye odaklı ufak bir bahaneye bakıyor, herkes kendi cezasını kesmek istiyor

0
0
yanıtYanıtla
ANLAMIYORUM:

dünyadaki sapıklar asla tükenmeyecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title