Haberler

    Trabzonspor'a Kombine Kart Desteği

    Ömer Sağıroğlu, kombine kart kampanyasına 1061 kart alarak destek  veren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret ederek  teşekkür etti.
    Sağıroğlu, yeni sezonun açıldığı bugünlerdeki desteği çok anlamlı  bulduğunu belirterek, "Takımımızın içinde bulunduğu finans sorunlarını aşmak için  bütün Trabzonsporluların desteğine ihtiyacımız var. Sağolsunlar, başkanımız 1061  kombine bileti alarak belediye personeline hediye ettiler ve kampanyamıza destek  oldular. Bu konuda öncülük ettiler. Her zaman olduğu gibi maddi ve manevi olarak  desteklerini ortaya koydular. Umarım belediye başkanımızın bu özverili desteği  herkes için örnek olur ve kombine kampanyamız dalga dalga şehrimizin tamamına  yayılır." diye konuştu.
    " Trabzonspor'u içinde bulunduğu mali darboğazdan hep birlikte  çıkaracağız." ifadesini kullanan Sağıroğlu, şunları kaydetti:
    "Herkes elini taşın altına koymalı. Trabzonspor şehrimizin marka  değeridir ve tanıtım yüzüdür. Bu marka değeri daha yükseklere taşımak bizim  görevimizdir. Bu nedenle bütün Trabzonsporluları kombine kampanyamıza destek  olmaya davet ediyorum. Takımımıza sahip çıkalım. Yeni sezonda Trabzonspor'un  başarısı için taraftar desteği çok önemli. Takımımıza gönül verenleri hem maddi  olarak hem de manevi olarak destek vermeye çağırıyoruz. Eğer takımımızın finansal  sorunlarını çözersek sportif başarı da buna bağlı olarak beraberinde gelecektir."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ahmet Metin Genç Trabzonspor Ortahisar Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title