Haberler

Erol Bulut: Fenerbahçe'den En Az Bir Puan Alacağımızı Düşünüyorum

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "İstediklerimizi sahaya yansıtırsak Fenerbahçe'den en az bir puan alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde ligin 2. haftasında konuk edecekleri Fenerbahçe maçı hazırlıkları öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk haftasında Göztepe deplasmanına konuk olduklarını hatırlatan Bulut, galibiyetle sezona başladıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Bulut, sakatlıkları devam eden futbolcular nedeniyle Göztepe karşısına farklı bir kadroyla çıktığını, futbolcuların sahada ellerinden geleni yaparak 3 puanla sahadan ayrıldıklarını söyledi.

"BU HATALARI BU HAFTA ÇALIŞACAĞIZ"

İlk galibiyetin önemli olduğunu ancak bunun devamının gelmesi gerektiğini ifade eden Bulut, şöyle konuştu:

"Defans ve hücum anlamında yaptığımız basit hatalar var. Bu hataları bu hafta çalışacağız. Aynı hataları Fenerbahçe karşısında yaparsak daha farklı bir sonuç alırız. Fenerbahçe geçen sezon puan alamadığımız tek büyük takım. Bu hafta sonu zor bir maç olacak. İstediklerimizi sahaya yansıtırsak Fenerbahçe'den en az bir puan alacağımızı düşünüyorum."

Bulut, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye başarılar dileyerek açıklamasını tamamladı.

ANTRENMAN

Göztepe maçı sonrası futbolculara verilen bir günlük izin sona ererken sarı-siyahlılar, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular daha sonra yarı alanda pas çalışması yaptı.

Sakatlığını atlatan kaleci Fabien Ceddy Farnolle takımla birlikte çalışmaya katılırken, ameliyat olan forvet oyuncusu Eren Tozlu ise kondisyoner nezaretinde düz koşu yaptı.

Öte yandan antrenmana sakatlıkları bulunan orta saha oyuncuları Murat Yıldırım ile Godson Azubuike katılmadı.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (7)

Genc fenerbahceli:

Erol Bulut bir puan icin cikipta malatyaspora defas yaptirma kadro yapisi oturmus bir takim malatyaspor atak oyyayin fenerbahceyi 3-0 garanti yenersiniz Ali kocun yalanlariyla ancak bukadar olur beyenmedikleri Aziz yildirimin aldigi iskarta futbolculardan bukadar olur

5
4
yanıtYanıtla
erol bulut:

desem de inanmayın. satacam maçı euheuheu

1
3
yanıtYanıtla
Cc:

:) sinyali vermiş hırnık

1
0
yanıtYanıtla
erol:

erol sen bizim adamimizsin bi kıyak yap şike yapma 9 gisile cik sahayeye zaten sayan yok

0
1
yanıtYanıtla
erol:

sen bizim adamimizsin bi kıyak yaparsın şike yapma 9 gisile cik sahayeye milet zaten saymıyor oyuncuları

0
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Ciğer yedin sanırım ?

0
1
yanıtYanıtla
KARCI:

Yorum yazanlar ne kadar komiksiniz. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title