Haberler

Çocuklara Kızıp Pompalı Tüfekle Ateş Eden Saldırgan 1 Çocuğu Öldürdü

Güncelleme:

Gaziantep'te sokakta oynayan çocukların gürültü yapmasına kızdığı iddia edilen Hanifi C. (60) pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda aralarında çocuklarında olduğu 8 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan 1 çocuk yaşamını yitirdi.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Olay, akşam saatlerde Hacıbaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evinde oturan Hanifi C., sokakta oyun oynayan çocuklardan gürültü yapmamalarını istedi. Bu sırada tepki gösteren çocukların aileleri ile Hanifi C. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Hanifi C., evinden aldığı pompalı tüfekle ateş açtı.

1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı. İhbarla bölgeye çok sayıda polis sağlık ve sağlık görevlisi sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan kimliği henüz belirlenemeyen 1 çocuk yaşamını yitirdi. Çocuğun cesedi otopsi için morga konulurken, olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, tüfekle ateş açan Hanifi C.'yi gözaltına aldı.

Çocuklara Kızıp Pompalı Tüfekle Ateş Eden Saldırgan 1 Çocuğu Öldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (17)

huri:

çocuk seslerinin olmadığı yer yaşanılmaz bir dunya olmaktan farksızdır bırakın çocuklar gülüp eğlensinler onlara kurşun sıkacak kadar kahpe olmamalısınız

18
3
yanıtYanıtla
hıdır diker:

keşkem tüm çocukları ve ana babalarınıda öldürseymiş.

5
10
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Gerizekalı hayvan

13
0
yanıtYanıtla
Bjk:

Sen hicmi cocuk olmadin aptal

8
1
yanıtYanıtla
hıdır diker:

bence az bilem yapmış çocukların hepsini ve ana babalarınıda öldürseymiş. kimse kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. ben başımın belaya girmesindiye ist dan kaçtım. bu ses ve gürültü yüzünden.

yanıt2
yanıt2
bozoo:

ölen küçük çocuğu savunacakları yere pislik ciğeri beş para etmez adamı savunan adiler sözüm size inşallah sizinde ciğeriniz yanar

4
4
yanıtYanıtla
60 yaşında bir hain:

Yahu çocuk bu çocuk adı üstünde çocuk. Sen nasıl bir vicdansız insan müsfettesisin be adam.

7
1
yanıtYanıtla
isim:

iyi yapmış. i şu ülkedeki insanlara gürültü yapmamayı öğretemedik. sokakta gece yarısına kadar düğünler müzikler. hele çocuklar bağrışma küfürleşme mahalle arasında motor araba gürültüsü. toplumu taşımada telefonda anıra anıra konuşmak biraz sessiz yaşayın

6
1
yanıtYanıtla
Bayım:

İDAM

5
0
yanıtYanıtla
Selim Avustralya:

İdam gelsin

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title