Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo'ya "Hazır Ol" Talimatı Verdi

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kadroda düşünmediği Alvaro Negredo ile ilgili kararını değiştirdi, Larin ve Vagner Love'ın performansı sonrası İspanyol golcüyü yeni sezona hazırlıyor.

Süper Lig'e galibiyetle başlayan, yarın Linz'i geçmesi durumunda UEFA Avrupa Liginde gruplara kalmaya 1 adım daha yaklaşacak olan Beşiktaş'ta golcülerin suskunluğu Alvaro Negredo isminin ön plana çıkmasına neden oldu.

Sezon öncesi çalışmalarının ilk etabı olan İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında İspanyol golcüyü istemediğini net bir şekilde ifade eden teknik direktör Şenol Güneş'in de bu oyuncuyla ilgili fikirleri değişti.

HIRSLI GÖRÜNTÜSÜYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Güneş'in Slovakya kampına götürmediği Negredo başkan Fikret Orman'ın, "Kampa katılabilir" sözlerinin ardından çalışmaların Avusturya ayağına katılmış sonraki süreçte antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekmişti.

GOLCÜLER SUSKUN KALDI

Siyah-beyazlılar hem LASK Linz hem de Akhisar maçlarında galibiyete uzansa da forvetlerin suskun kaldığı bu iki mücadelede Pepe ve Babel sahneye çıkmıştı. Larin'in hem Linz hem de Akhisar'daki etkisiz oyunu, son karşılaşmada yerine gelen Vagner Love'ın taraftarlarca protesto edilmesinin ardından gözler yeniden Alvaro Negredo'ya döndü.

BU SEZON SADECE 4 DAKİKA FORMA ŞANSI BULABİLDİ

Bu sezon sadece Avrupa'daki Linz maçının son 4 dakikasında görev alan Negredo'nun ilk etapta daha fazla süre alması hatta ilk 11'de şans bulması sürpriz olmayacak. Transfer süresinin bitmesine yaklaşık 2 hafta kala Alvaro Negredo'nun sergileyeceği performansla da satışını hızlandırması hedefleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alvaro Negredo Şenol Güneş Beşiktaş Negredo Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

beyko..:

Bakın bu adam kötü futbolcu değil bence Beşiktaş ta çok iş yapar futbolda adamı top sevecek , geçen yıl şansızlıklar yaşadığına inanıyorum ama açıldımı kimse tutamaz pivot sanrofor çok goller atınca bu günler unutulur. .

7
0
yanıtYanıtla
yav he he:

hazırladığına göre yine ilk golünü 10. haftadan sonra atar

2
5
yanıtYanıtla
çarşı:

vagnerden daha iyi. kaliteli kumaş . asist yapan olmadığı için az gol attı

2
0
yanıtYanıtla
Kartal gol gol gol:

Negredo çok iyi oyuncu yapmayın babalar, geçen sene önünde cenk vardı, ardından talisca forvet olmadığı halde forvetlik yaptı, eğer ki negredonun arkasında ve yanında kendine pasa atacak oyuncular olsun iddia ediyorum gol kralı olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title