Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Stoke Cityli Diouf İçin Görüşmelere Başladı

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde Benfica'ya elenen temsilcimiz Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Stoke City'de forma giyen golcü futbolcu Diouf'un kiralanması için teklifte bulundu.

Benfica yenilgisiyle morallerin bozulduğu Fenerbahçe'de radikal karar...

Sportif Direktör Comolli önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Benfica yenilgisinin ardından bu işi çabuk bitirmek istiyor. Fenerbahçe'nin listesinde öne çıkan sürpriz bir isim var... Sarı-Lacivertliler, Premier Lig'den düşen Stoke City ile Championship'te oynamak istemeyen Senegalli golcü Diouf için İngilizlerin kapısını çaldı.

YARIN GECEYE KADAR KARARINI BİLDİRMESİ GEREKİYOR

Fenerbahçe, Diouf için satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifinde bulundu. Stoke'un İngiltere'de transferin kapanacağı yarın gece 00:00'a kadar kararını bildirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Stoke Cityli Diouf İçin Görüşmelere Başladı

Stoke City'den ayrılmayı kafasına koyan Senegal Aslanı Diouf'un, vatandaşı Moussa Sow'dan Fenerbahçe hakkında olumlu bilgiler aldığı öğrenildi.

KULÜPLERİN ANLAŞMASINI BEKLİYOR

Sarı-Lacivertlilerin Avrupa kupalarında mücadele edecek olmasının da deneyimli golcüyü etkilediği ve kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtildi. Forvetin yanı sıra her iki kanatta ve forvet arkası da oynayabilen Diouf, geçen sezon Premier Lig'de 35 maçta 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Stoke City Fenerbahçe Benfica Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

SARI-LACİVERT ÇUBUKLU AŞIĞI:

Ne aslan ne aslan. 35 maçta 6 gol atabilmiş :))) Bu saatten sonra transfer olsada olur olmasada. Maalesef her zaman ki gibi yine geç kalındı. Ali Koç ve Comolli benim için şuana kadar hayal kırıklığı yarattı.

14
2
yanıtYanıtla
Ali:

yahu siz malmısınız, elenmissin şampiyonlar liginden ne transferi yapıyorsun. önce yapacaktın bu transferi, dalgamı geçiyorsunuz insanlarla. Aziz yıldırımı çok arar Fenerbahçe

9
4
yanıtYanıtla
K.maraşlı:

Aziz Yıldırım varken kac senedir gidiyoruz ş. ligine ?geri zihniyetli olmayın değişim taze kan her zaman iyidir. .

yanıt2
yanıt0
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Bu zavallılar yine aynı değişen bişey yok bu senede tek eğlence ezikbahçe:))

6
6
yanıtYanıtla
ramazan kutlu:

en başta bir kalecı transfer et volkandan kurtulalım

6
6
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmmmmmm:

Varya Ali koc tam bir komedisiniz bu cok bilmis fransizla birlikte bence benden sana tavsiye paranda sohreti de var cem yilmazida alin yaniniza belgirat ormanlarinda komedi filmi cekin bukadar fenerbahce tarihinde is bilmez bir baskan gelmemisti ben sana bir yil baskanligin bir yil dahi surmeden Aziz Yildirim fenerbahce camiyasinin baskani olacak cunku okoltuga Aziz Yildirim yakisiyor sahsin deyil

5
7
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmmm:

Tebrik ediyorum seni kardesim cok guzel ozetlemissin durumu 1907fener

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

BUNE YA 35 MAÇTA 6 GOL DALGAMI GEÇİYONUZ

8
2
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye

6
1
yanıtYanıtla
SARP:

FENERBAHÇE BORÇLU OLABİLİR. AMA AKILSIZ OLMAMALI. . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title