Haberler

Spor Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak Beşiktaş Maçını Kazanmak İçin Oynayacağız - Hd

Spor Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak Beşiktaş maçını kazanmak için oynayacağız

Lokman Gör Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Egemen Korkmaz Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri

Turgay İPEK ERZURUM, (DHA)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında konuk edeceği Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

ALTIPARMAK BEŞİKTAŞ MAÇINI KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ

Mavi-beyazlı takım, Beşiktaş maçı hazırlıklarına tesislerde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde yapılan antrenman ısınma ve kondisyon çalışması ile başladı. Futbolcular antrenmanın ikinci kısmında yan top ve taktik çalışması yaptı. Ligin ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor'a 3-2 mağlup olan B.B.Erzurumspor, ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş'ı yeneceklerine inandıklarını söyledi. Pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş maçına tüm taraftarları davet eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Hem bizim, hem şehir için çok önemli günlerden birini yaşayacağız. 17-18 sene sonra çıktığımız Süper Lig'de büyük bir takımı ağırlayacağız. İlk maçımızda geçen hafta Konya ile karşılaştık. Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık. 2-0'dan geri geldik. Ama sonucunda 3-2 mağlup olduk. Bu hafta evimizde ligin taraflı, tarafsız herkesin, Avrupa'nın bile kabul ettiği iyi kadrolarından birine karşı oynayacağız. Biz gücümüzü ve haddimizi biliyoruz. Rakibin de gücünü biliyoruz. Ama hiç kimseden çekinmiyoruz. Konya'ya da kazanmaya gittik, Beşiktaş maçını da kazanmak için oynayacağız. Burada bizim kadar taraftarımıza da büyük bir iş düşüyor. Hem Türkiye'ye vereceğimiz mesaj, hem Beşiktaş'la oynarken bize verecekleri katkı çok önemli. Herkesi pazar günü oynayacağımız maça bekliyoruz. Onların desteği bizim de gayretimizle ilk galibiyetimizi alıp lige başlangıç yapmak istiyoruz diye konuştu.

GÖR KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu Lokman Gör ise hafta sonu çok önemli bir karşılaşma olacağını belirterek, Burası Erzurum ve her zaman zor bir deplasman olmuştur. Geçen sene bunu rakiplere yaşatmıştık. Bu sene de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Umarım sahadan iyi skorla ayrılıp ondan sonra iyi bir seri yakalarız. Sezona gol atarak başlamak çok iyi. Ben stoper oynuyorum ama ileri çıkıp takıma katkı sağladığım zaman mutlu oluyorum. Umarım bunun devamı gelir dedi.

KORKMAZ BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ

B.B.Erzurum'un yeni transferlerinden Egemen Korkmaz ise şunları söyledi.

Öncelikle ilk müsabakayı kaybettik, onunla ilgili üzgünlüğümüz var. Yeni bir takımız. Hazır olmayan oyuncular var. Yeni katılan arkadaşlar var. Biz ilk üç dört hafta neticelere takılmadan doğruları yapmaya çalışacağız. Onunla birlikte ilerleyen haftalarda neticelerin geleceğini düşünüyoruz. Beşiktaş maçı zor bir müsabaka olacak. Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesi. Ben orada da forma giydim. Mutlaka zor olacak ama Erzurum birçok takım için kolay bir deplasman değil. İyi bir sonuçla ayrılırız buradan.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title