Haberler

Dha Yurt Bülteni - 7

BURSA'da 56 yerinden bıçaklanıp, boğazı kesilen 24 yaşındaki Kadir Çevik'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 28 yaşındaki Davut Şahin, hakim önüne çıktı.

BURSA'da 56 yerinden bıçaklanıp, boğazı kesilen 24 yaşındaki Kadir Çevik'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 28 yaşındaki Davut Şahin, hakim önüne çıktı. Yaklaşık 9 aydır tutuklu bulunan Şahin, "Olay gecesi uyuşturucu kullandı. Bu sırada bacağımı elleyince kendimi kaybettim. Bıçakladım" dedi.

Bursa merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi Geyveli Caddesi'ndeki çalılık alanda geçtiğimiz Kasım ayında erkek cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside 16'sı öldürücü olmak üzere vücudunda 56 bıçak darbesi tespit edilen kişinin evli ve 1 çocuk babası Kadir Çevik olduğu belirlendi.

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyip öldürülen gencin telefon konuşmalarını inceleyen polis katil zanlısı olarak Davut Şahin'i yakaladı. Sorgulamasında suçunu kabu eden Şahin, "Kadir beni insanların içinde küçük düşürüyor, rencide ediyordu. Bu yüzden içimde ona karşı bir nefret oluşmuştu. Olay gecesi otomobille dolaşırken aramızda bu konuda tartışma çıktı. Çok öfkelenmiştim. Yanımda bulunan bıçağı ona defalarca sapladım. Ölmüştü. kıyafetlerini çıkartıp dere yatağına botunu ve cinayette kullandığım bıçağı ise Kayapa Mevkii'nde ormanlık alana attım. Sonrada yakalandım" dedi.  Şahin, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

Hakkında, Bursa 12.'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Adam öldürmek" suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Davut Şahin'in yargılanmasına başlandı.Kadir Çevik'in cinayetten kısa süre önce kendisi ile tanıştığını söyleyen Davut Şahin, "Kendisi ile cinayetten beş gün önce takıştık. Uyuşturucu ticareti yapıyordu. Eşi ile aralarında problemler bulunduğunu söylüyordu. Para sorunu olduğu için ona yardım ettim. Son zamanlar da  uyuşturucu satmak için tehdit ederek arabamı kullanmak istedi. Bir kaç kez buna izin verdim. Hatta arabamda uyuduğu gece de oldu. Olay günü araçta yine beraberdik. Uyuşturucu kullandıktan sora bacağımı okşayınca çılgına döndüm. Yanımda bulunan çakı bıçağını ona sapladım. Pişmanım" dedi.

Duruşmaya avukatları lie katılan  Kadir Çevik'in annesi Hacer ve babası Harun Çevik ise verdikleri ifadelerde sanığın gerçekleri söylemediğini belirtip en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Duruşma eksik evrakların beklenmesi için ileri bir tarihe ertelenirken sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------

Zanlının emniyetten çıkarılması

SÜRE: 12 saniye BOYUT: 8.81 MB

================= - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title