Haberler

Yediği Kedi- Köpek Etinden Enfeksiyon Kapan Ömer Ali, Ölümle Pençeleşiyor

Güncelleme:

Suriye'de aç kalınca yemek zorunda kaldığı kedi ve köpek etinden enfeksiyon kaptığı belirtilen Ömer Ali (6), getirildiği Hatay Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

KEDİ ETİNDEN ENFEKSİYON KAPMIŞ

Suriye'de yaşayan Ömer Ali, iddiaya göre, yiyecek bulamayıp, aç kaldığı için kedi ve köpek eti yemek zorunda kaldı. Kedi- köpek etinden enfeksiyon kaptığı belirtilen Ali, rahatsızlığı artınca günden güne zayıflamaya başladı. Bunun üzerine 15 gün önce Türkiye'ye getirilen Ali, Hatay Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

YAKINLARI TARAFINDAN TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ

İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Reyhanlı Temsilcisi Mehmet Bedir, vücudundaki iltihap nedeniyle aşırı zayıflayan Ömer Ali'nin, yakınları tarafından Cilvegözü Gümrük Kapısı'ndan Türkiye'ye getirildiğini söyledi.

"BÜNYE GÜNDEN GÜNE ZAYIFLIYOR"

Bedir, "Reyhanlı İyilikder olarak Suriye'den gelen çocuğa iyilik elini uzattık. Ali'nin tedavisine Hatay Devlet Hastanesi'nde başlandı. Ali, Suriye'de açlıktan kedi, köpek eti yemiş ve kimyasala maruz kalmış. Bünye günden güne enfeksiyonun etkisi ile zayıflayarak geri doğru gidiyor. Babası da çöp toplayarak hayatını sürdürmektedir. İyilikder olarak ailesine de öncelikle gıda yardımı yaptık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suriye 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (98)

CONI:

sahilde nargile icen suriyelileri geri yollayip bunun gibi garibanlari ulkemizde beslemek lazim

80
2
yanıtYanıtla
kk:

bu insanlara bakmak zorundayız çok şükür chp yok başımızda yoksa bunları ölüme terk edeceklerdi

24
24
yanıtYanıtla
Chp:

Alı evine besle tutanmı var acitasyon yapıyon

yanıt6
yanıt6
KK'' YA:

Bu kadar da basitleşme istersen KK kardeşim

yanıt1
yanıt0
maksut:

canım yaaa allah yardımcın olsun inşallah

43
1
yanıtYanıtla
Ömer:

Bu amerika yalakasi esad ölmedigi surece orda yasayan muslumanlar cok Aci ceker paraya vatanini halkini satan serefsiz esad

35
9
yanıtYanıtla
acındıkca acınacak durum:

gerçekten ihtiyacı olana gıda ve para yardımı yapana birşey demiyorum, ama bu ülkede 1000 tl ile emekli geçinen , 500 tl ile yaşlılık aylıgı alıp geçinen varken, suriyelilere türkiye kanalıile dünya bankasından ve ayrıca türk hükütince ödenen gıda ve maddi yardımlarla beraber ödenen 2300 tl yi geçiyor ve sigortasız ucuz işçilikle ek iş yapıyorlar ayrıca çocuklarıda esnaf esnaf dilendiriyorlar ben dilenen suriyeliye ve çocuklarına asla acımam acıyacaksanı yardım yapacaksan türk emekliye yap

30
13
yanıtYanıtla
Kübra:

Senin bu düşüncen neye benziyor biliyormusun,Ailem tokken komşum aç ölmüş banane... gibi bir düşünceye sahipsin. Peki güzel kardeşim , senin yarınının iyi güzel olacağının kesinliği var mı? Yapma böyle. Herkes için iyi düşün. İyi kalpli ol. O suriyede vücutları bombayla patlatılmış yada açlıktan ölmüş çocuklardan biri senin çocugun olabilirdi... oyuzden sen herzaman iyi düşün iyi ol

yanıt23
yanıt2
yusuf izzet:

alahım bu hale getirenleri kar perişan etsin.

42
1
yanıtYanıtla
DEMET:

offf yaaaa. . . . Nasıl üzüldüm anlatamam. . . NE KADAR AZ ŞÜKREDİYORUZ FARKINDAMISINIZ VEDE, ÜLKEMİZE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKALIM NOOLUR KIYMETİNİ BİLELİM, KAFİRLERE HAİNLERE FIRSAT VERMEYELİM.

39
3
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title