Haberler

AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti, ilerlemeyi ve yenilenmeyi teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti birer bayrak yarışı olarak görüyoruz." dedi.

Başkan Dağdelen, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle İl Başkanlığı Konferans Salonunda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 6. Büyük Olağan Kongresi'nin cumartesi günü Ankara'da toplanacağını belirtti.

AK Parti'nin 6. Büyük Olağan Kongre ile içinde bulunduğu yeni sürece uyum sürecini tamamlayacağını vurgulayan Dağdelen, şöyle konuştu:

"16 Nisan 2017 halk oylaması sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleriyle de teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye'de yeni bir dönem başlamıştır. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu 'yuvam, sevdam ve aşkım' dediği partisine geri dönmüştür. 16 yıldır girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti, ilerlemeyi ve yenilenmeyi teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti birer bayrak yarışı olarak görüyoruz. Bizler siyaseti makam ve statü olarak değil, bir görev ve sorumluluk olarak addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde yenilenme ve tazelenme anlamında gelmektedir."

Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileri taşıyan kadrolarla, bugünden sonra da hep daha iyi için çalışmalara devam edeceklerini belirten Dağdelen, "Liderimiz ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan, büyük bir azim ve kararlıkla yolumuza devam edeceğiz, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mercide yapılırsa yapılsın milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye çocuklarımıza borcumuzdur. Kongremizin ülkemize ve tüm AK Parti ailesine hayırlı olmasını temenni ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title