Haberler

Eski Bakan Özsoy'un Cenazesi Afyonkarahisar'da Toprağa Verildi

Eski Sağlık Bakanlarından Halil İbrahim Özsoy'un cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde toprağa verildi.

Kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede hayatını kaybeden Özsoy'ın cenazesi, yakınları tarafından hastaneden alındıktan sonra memleketi Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine getirildi.

Özsoy için Bolvadin Merkez Camisi'nde tören düzenlendi. İlçe Müftüsü Muammer Kavşak'ın öğle namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Özsoy'un naaşı, Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, Özsoy'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3 dönem milletvekilliği yaptı

Afyonkarahisar'dan üç dönem milletvekilliği yapan Özsoy, 55. hükümette Sağlık Bakanı oldu.

Özsoy, bir dönem de Anavatan Partisi Genel Başkan Vekili görevini üstlenmişti.

Kaynak: AA / Politika

Halil İbrahim Özsoy Bolvadin Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title