Haberler

AK Parti 6. Büyük Olağan Kongresi'ne Doğru

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, "16 Nisan halk oylaması sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata geçen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye'de yeni bin dönem başlamıştır.

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, "16 Nisan halk oylaması sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata geçen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye'de yeni bin dönem başlamıştır." dedi.

Aksu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Ankara'da yapılacak AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kongrenin önemine değinen Aksu, şunları kaydetti:

"Büyük Kongre ile partimiz içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye'ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız bugünden sonrada bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Kongremizin tüm AK Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olsun."

Toplantıya katılan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise AK Parti'nin 16 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler sunduğunu söyledi.

Bu kararlılıkla ve azimle yolumuza devem ediyoruz ifadelerini kullanan Aydın, şöyle konuştu:

"Özellikle son günlerde ülkemize karşı yapılan yapılmak istenen bir takım ekonomik etkileri olan saldırılara karşı AK Parti geçmiş de ki saldırılara nasıl dik durduysa buna karşıda dik durarak bu saldırının bertaraf etmenin mücadelesini veriyor. Liderimizin öncülüğünde bu girişimde üstesinden geleceğiz."

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti Türkiye Sivas Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title