Haberler

    İbrahim Üzülmez: "Bir Maç Kaybettik Diye Karamsarlığa Girmemek Gerekir"

    İbrahim Üzülmez, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarına  açıklamada bulunurken, 2-0 öne geçmelerine karşın 3-2 mağlup oldukları Kasımpaşa  müsabakasında sergiledikleri futbolun karşılığını alamadıklarını dile getirdi.
    Alınan sonucun kendilerini üzdüğünü anlatan Üzülmez, "Süper Lig  seviyesinde oynayan takımların bazı hataları yapmaması gerektiğini söylüyoruz.  Bundan sonraki süreçte, 70 dakikalık futbolumuzu daha ileri taşıyıp, 80-90  dakikaya çıkartmamız gerekiyor. Herkesin bize güvenmesini istiyoruz. Bir maç  kaybettik diye karamsarlığa girmemek gerekir." ifadelerini kullandı.
    Süper Lig'in en iyi futbol oynayan üç takımından biri olduklarını  savunan Üzülmez, "Oyun anlamında saha içerisinde ne yaptığını bilen, pas  trafiğini artıran bir takım görüntüsü içerisindeydik. Maçı izleyen herkes, 'İyi  oynanan bir maç nasıl kaybedildi?' diyor. Ben de aynı düşünce içerisindeyim."  diye konuştu.
    Takım olarak doğru yolda olduklarını vurgulayan Üzülmez, şunları  söyledi:
    "Çaykur Rizespor'u en iyi yerlere getireceğimizden hiç kimsenin  şüphesi olmasın. Destek her zaman gerekiyor. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.  Kasımpaşa maçında bize destek verdiler. Bundan sonraki haftalarda da yanımızda  olmalarını istiyoruz. Eksiklerimiz var. Bunları da ilerleyen haftalarda  gidereceğiz. Kasımpaşa maçındaki oyun anlayışımızı 90 dakikaya yayıp, Akhisarspor  karşılaşmasından istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. Çok kolay değil ama  zorlukları seven bir yapımız var. Bu zorlukların da üstesinden geleceğiz.  İnşallah güzel bir sinerji yakalarız."
    Musa Çağıran: "İlk hafta fırsatı teptik"
    Yeşil-mavili ekibin orta saha oyuncusu Musa Çağıran,  ligin ilk  haftasında Kasımpaşa karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadıkları  ve 3-2 kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.
    Basın mensuplarına konuşan Musa Çağıran, aldıkları mağlubiyetin kabul  edilemez olduğunu vurgulayarak,  "Ligin ilk haftasında skoru koruyamadık ama iyi  işler yaptık. Sahaya yansıttığımız birlik ve beraberlik, lig için umut verici.  İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.
    Yeşil-mavili oyuncu, deplasmandaki Akhisarspor karşılaşmasının zorlu  geçeceğini vurgulayarak, "Biz Akhisarspor deplasmanına puan veya puanlar almak  için gideceğiz. Hedefimiz bu. Bunun için en iyi şekilde çalışıyoruz. İnşallah  Akhisar'dan üç puanı alarak dönen taraf oluruz. Buna çok ihtiyacımız var. İlk  hafta fırsatı teptik. Akhisarspor maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz."  değerlendirmesinde bulundu.
    Çaykur Rizespor'un birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip  olduğunu aktaran Musa Çağıran, "Son iki yıldır birlikte oynayan ve iskeleti  korunmuş bir kadro var. Geçen sezon bir alt ligde birlikte şampiyon oldular. Bu  sene takviyeler yapıldı ve geçen sezondan devam eden oyuncular ile iyi bir uyum  sağlandı. Bize düşen bu uyumu sahaya yansıtarak başarılı sonuçlar almak ." diye  konuştu.
    Musa Çağıran, Rize'de olmaktan kendisinin de mutlu  olduğunu  kaydederek, "Çaykur Rizespor'u yukarı taşıdıkça daha mutlu olacağız. Elimden  gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Alacağımız güzel sonuçlar, Çaykur  Rizespor'u daha iyi yerlere taşıyacak." diyerek sözlerini tamamladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    İbrahim Üzülmez Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title