Haberler

Kütahya'da "Huzurlu Bayram" Uygulaması

Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde "Huzurlu Bayram" uygulaması kapsamında, bayram öncesi ve bayramda çıkabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlem aldıklarını bildirdi.

Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde "Huzurlu Bayram" uygulaması kapsamında, bayram öncesi ve bayramda çıkabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlem aldıklarını bildirdi.

Emniyet Müdürü Çevik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde kurban pazarları, alışveriş merkezleri, önemli nokta ve kavşaklar ile diğer illere bağlantı sağlayan karayollarında tüm asayiş ve trafik tedbirlerinin alındığını söyledi.

Halkın yoğun bulunduğu kurban pazarları, alışveriş merkezleri ve buna benzer bölgelerde yankesicilik, dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı emniyet ekipleri tarafından bilgilendirme yapıldığını belirten Çevik, şunları kaydetti:

"Huzurlu Bayram uygulaması kapsamında bayram tatili süresince umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek her türlü olumsuz olaylara karşı denetimler sıklaştırıldı. Tatil süresince birçok iş yerinin kapalı olması ve tatil amacı ile vatandaşların ikametlerinden ayrılması sebebiyle hırsızlık olaylarına karşı tedbirler artırılmıştır. Bu dönem süresince mezarlıklar sık sık kontrol edilecek. Özellikle vatandaşlarımızın dini duyguları ile ilgili zaafiyetlerinden yararlanan şahıslara karşı gerekli tedbirler alınmıştır. Otogar ve tren istasyonunda görevli personelimiz, seyahat eden yolcuların güvenliği açısından bagaj ve eşyaların denetimleri konusunda, sürücüleri ve diğer yetkilileri uyaracaklardır."

Çevik, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk karşısında polis imdat hattını da içerisinde barındıran 112 Acil Çağrı Merkezine telefonla ulaşabileceklerini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title