Haberler

Avustralyalı Sporcular, Olimpiyatlara Askeri Eğitimle Hazırlanacak

Güncelleme:

Avustralyalı sporcuların 2020 Tokyo Olimpiyatlarında daha iyi performans gösterebilmeleri için ordu ile birlikte çalışacakları açıklandı.

Avustralya Spor Komisyonu ve Avustralya Ordusu, 2020 Tokyo Olimpiyatlarında sporcuların daha başarılı olabilmeleri için beraber çalışacaklarını dünya kamuoyuna duyurdu.

Askeri personel ve seçkin sporcuların bilişsel ve fiziksel yeteneklerinin geliştirilmesinin hedeflendiği vurgulanan açıklamada, iki kurum arasında ruh sağlığı, baskı altında performans, sakatlıkların önlenmesi ve yeteneklerin yüksek performansa dönüştürülmesi alanlarında iş birliği yapılacağı belirtildi.

Avustralya Spor Komisyonu Direktörü Peter Conde, iş birliğinin Avustralyalı atlet ve antrenörlerin potansiyelini artırarak daha fazla madalya şansına dönüştüreceğini söyledi.

"120 KİŞİDEN OLUŞAN SPORCU, ANTRENÖR VE PERFORMANS EKİPLERİNE FAYDA SAĞLAYACAK"

Conde, "Bu programın, 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpiklerde mücadele edecek 120 kişiden oluşan sporcu, antrenör ve performans ekiplerine fayda sağlayacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

(NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

3.Sayfa Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ozan:

doğrusu o bizimkiler gibi mangal yakıp kamp olmaz

3
0
yanıtYanıtla
Alloha:

Daha kötü olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title