Haberler

    Fenerbahçe, Slimani İçin İmza Töreni Düzenleyecek

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, yeni transferi Islam Slimani için yarın imza töreni düzenleyecek.

    Fenerbahçe, Leicester City'den kiraladığı Islam Slimani için perşembe günü saat 14.00'te imza töreni ve basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

    "Yeni transferimiz Islam Slimani'nin imza töreni ve basın toplantısı, 16 Ağustos 2018 Perşembe günü (yarın) saat 14.00'te, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilecektir. Basın mensuplarının bilgisine sunarız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Leicester City FC Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (7)

    Slimani Oglum Aklin Varsa Kac:

    Fenevi Simdiden Piisss Cocular Sardi!!! KadinKöyü Yine Yakili$ida An Mesele!!! Angry Cik Cikler Rahat Durmaz! ASLAN GS Lig Sonunda 2018-2019 EvelAllah KadinKöyde Sampiyon!!!

    3
    2
    yanıtYanıtla
    MEMET33:

    FAS-TUNUS-CEZAYİR-MISIR GİBİ MÜSLÜMAN OLAN K. AFRİKA MENŞEİ FUTBOLCULAR YARAMAZ. ÖRNEK BELHANDA. İYİ KUMAŞLARI OLABİLİR AMA ADAMLARDA İŞ AHLAKI SIFIR YANİ YOK.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    CAPS:

    alın size kadıköy simitçisi

    2
    1
    yanıtYanıtla
    van porsuk:

    kadınköy simitçisi olacak. orası kadıköy değil aslı kadın köy

    yanıt2
    yanıt0
    VAN PORSUK:

    AL SANA BİR VAN PORSUK VAKASI DAHA. :))))

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    BU KİM LAN. ARKA SOKAKLARDAKİ ŞEVKET ÇORUH''A BENZİYOR. RIZA BABAYI DA ALIN TAKIM OLSUN. COMOLLİ Mİ BU ADAMLARI BULAN. COMOLLİYE BU KADAR PARA VERMENİN NE ANLAMI VARDI Kİ. BAKKAL MAHMUT BİLE BU ADAMLARI TRANSFER EDEBİLİRDİ.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Iziiiiii Dortmund:

    Kiralik oyuncudan verim alamasin bizim manyaklar halen anlamiyor bu adam seneye yok sonra ne olacak yine ara dur! Tasaron isci gibi adam aliyorsunuz!

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title