Haberler

    Beşiktaş'ın Rakibi Lask Linz!

    Beşiktaş evinde 1-0 yendiği Lask Linz'e konuk olacak, UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off turuna kalmaya çalışacak.

    Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 208. maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar, 207 maçın 80'ini kazandı. 83 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Beşiktaş, 44 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.  Avrupa arenasında rakip fileleri 274 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 294 gol gördü.
    Nasıl tur atlar?
    İlk maçı 1-0 kazanan siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını play-off turuna yazdıracak. Beşiktaş'ın iki farklı mağlubiyeti halinde ise tur atlayan ekip LASK Linz olacak. Siyah-beyazlılar, tek farklı gollü mağlubiyetlerde dahi turu geçecek.
    10. maç
    Kartal, Avusturya ekipleriyle Avrupa kupalarındaki 10. müsabakasını oynayacak. İlk maçını 1960-1961 sezonunda yapan Beşiktaş, bu ülke temsilcilerinden Rapid Wien ile 8 kez karşı karşıya  gelirken, rakibine 3 kez üstünlük kurdu. Bir maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Rapid Wien'e 4 kez mağlup oldu. LASK'ı ise ilk maçta 1-0 yendi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    LASK Linz Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title