Haberler

Polisin Dikkati Yaşlı Adamı Dolandırılmaktan Kurtardı

Güncelleme:

Eskişehir'de telefonda kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin yönlendirmesiyle bankadan 100 bin lira çekmeye çalışan 86 yaşındaki kişi, dolandırılmaktan son anda kurtarıldı.

Eskişehir'de telefonda kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin yönlendirmesiyle bankadan 100 bin lira çekmeye çalışırken polis ekiplerinin dikkatini çekti. Polis ekipleri, neden bu parayı çektiğini sorunca işin aslı ortaya çıktı.

TERÖR ÖRGÜTÜYLE BAĞLANTISI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Alınan bilgiye göre, 86 yaşındaki Ali E'yi telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtan kişi, terör örgütüyle bağlantısının tespit edildiğini, kurtulması için bankadan 100 bin lira çekip evine getirmesini istedi.

Polisin Dikkati Yaşlı Adamı Dolandırılmaktan Kurtardı

EKİPLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Bunun üzerine, Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki bir banka şubesine giden ve para çekmek için bekleyen yaşlı adamın telaşlı hali, devriye görevi yapan polis ekiplerini şüphelendirdi. Ekipler, parayı neden çekmek istediğini sordukları Ali E'nin, ifadesinden dolandırılmaya çalışıldığını belirledi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Dolandırılmaktan son anda kurtulan Ali E, emniyet güçlerine teşekkür etti. Yaşlı adam, yaşadığı heyecan nedeniyle tedbiren Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, zanlı ya da zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Polisin Dikkati Yaşlı Adamı Dolandırılmaktan Kurtardı

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Eskişehir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

adem:

BÖYLE MAZLUM İNSANLARIN PARASINI YİYİP NASIL ÖLECEKSİNİZ BAKALIM. . . ya da ÖLEBİLECEKMİSİNİZ. .

13
0
yanıtYanıtla
Muğlalı:

keşke dede beni evlatlıga alsa:))

3
5
yanıtYanıtla
Adanalı:

Ben dedeye daha iyi bakarım beni alması lazım.

yanıt3
yanıt1
Pes:

Günah kocaman yaşlı dede zıkkım olurdu para Türkiye SAPIKLAR terör işkenceciler dolandırıcılar sınır dışına gönderilmeli milletten uzak

6
1
yanıtYanıtla
vahdettin:

VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN BU HAYVANLAR.

7
0
yanıtYanıtla
AMİN:

ALLAHIM MEMELEKETİMİZİ VATANIMIZI HER TÜRLÜ ZALİMLEREDEN HAİNLERDEN FIRSATÇILARDAN KORU SEN HERŞEYİ BİLENSİN GÖRENSİN

7
0
yanıtYanıtla
Emin:

Benimde başıma gelecekti. Dolandıramadılar, adliyeye gittiğimde, dolandırılmadıysan yapacak bişey yok , dolandırıldın ise dilekçe yaz dediler. Anlayacağınız dolandırıldığınızda devlet işlem yapıyor.

6
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

DEDELERİ GÖRÜNCE HEP GÖZLERİM DOLAR. . ÜZMEYİN ŞU YAŞLI İNSANLARI. . KIYMETLERİNİ BİLİN. ONLARA DEĞER VERİN. . BENİM PAMUK DEDEM ŞİRİN DEDEM ÖLDÜĞÜNDE ONUNLA KEŞKE DAHA FAZLA VAKİT GEÇİRSEYDİM DEYİP AĞLADIM. . BİZDE İLERDE YAŞLANACAĞIZ . . . ONLARA ÇOK İYİ DAVRANIN. . LÜTFEN

4
2
yanıtYanıtla
Brütüs:

Yine kandırırlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title