Haberler

Berberlerde Bayram Yoğunluğu

Görele ilçesinde, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla yoğunluk yaşayan berberler randevu sistemi uygulamasını hayata geçirdi.

Berber Halil Haccak, gazetecilere yaptığı açıklamada, dini bayram ve önemli günlerde yoğun mesailerinin olduğunu söyledi.

Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve onları uzun süre sıra bekleme zahmetinden kurtarma adına randevu sistemini hayata geçirdiklerini ifade eden Haccak, "Berberler olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için randevu uygulamasına geçtik. Müşterinin telefon numarasını alıyoruz. Sırası geldiğinde haberdar ediyoruz. Müşteri hiç beklemeden tıraşını oluyor. Bu sayede daha sağlıklı hizmet veriyoruz." dedi.

Uygulamayı geçmiş yıllarda da gerçekleştirdiklerini aktaran Haccak, güzel geri dönüşler aldıklarını ifade ederek, "Bu zamana kadar hiçbir müşterimizden bu uygulama hakkında eleştiri almadık. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız sıra beklemiyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Kurban Bayramı Görele Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title