Haberler

Garanti Bankası Kredi Kartlarından Bayram Kampanyası

Garanti Ödeme Sistemleri, Kurban Bayramı'na özel kredi kartı müşterilerinin bol bol bonus ve ekstra uçuş mili kazanabileceği kampanyalar hazırladı.

Garanti Ödeme Sistemleri, Kurban Bayramı'na özel kredi kartı müşterilerinin bol bol bonus ve ekstra uçuş mili kazanabileceği kampanyalar hazırladı.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bayram kapsamında Bonus sahipleri, 18-19 Ağustos'ta Bonus üyesi iş yerlerinden giyim veya kozmetik sektörlerinde yaptıkları 125 TL ve üzerindeki 2. ve 4. alışverişlerine 10'ar TL, toplamda 20 TL bonus kazanacak.

Miles&Smiles kredi kartı sahipleri ise 17-20 Ağustos'ta geçerli olacak kampanya kapsamında, giyim, aksesuar ve kozmetik sektörlerinde yaptıkları 200 TL ve üzeri her harcamaya ekstra 250 mil, toplamda ekstra 750 mil kazanacak. Miles&Smiles American Express kart sahiplerine ise 16-29 Ağustos'ta otel, araç kiralama ve duty free'lerde yapacağı toplamda 5 bin TL ve üzeri harcamalarına ekstra 2 bin 500 mil hediye edilecek.

American Express Card sahipleri, 1-31 Ağustos'ta toplam bin 500 TL ve üzeri otel, hava yolu ve seyahat acentesi harcamasına 50 bin Membership Rewards Puan kazanma şansına sahip olacak. American Express Card sahipleri, 17 Ağustos-2 Eylül'de yapacakları 250 TL ve üzerindeki, otel harcamaları hariç, her yurt dışı alışverişine 10 bin Membership Rewards Puan, toplamda 50 bin MR Puan kazanacak.

Kampanyalardan yararlanmak için kart sahiplerinin ilk harcamadan önce, tercih ettiği kampanyayı seçerek BonusFlaş uygulamasından "Hemen Katıl" butonunu tıklaması yeterli olacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Garanti Bankası Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title