Haberler

Nur Viral'ın Eşi Cemil Ertem Kimdir?

Güncelleme:

Şarkıcı Şevval Sam yerine eşi, Nur Viral mobilya reklamında oynayan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Cemil Ertem kimdir? Nur Viral'ın eşi Cemil Ertem kimdir?

Gazeteci , Düzce'de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi'ne bağlı İktisat Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde ise iktisat ve finans alanlarında master ve doktora çalışması yaptı.

GAZETE VE DERGİLERDE YAZILAR YAZDI

Çalışma hayatı boyunca Ertem, uzun süre gazete ve dergilerde yazılar yazdı. İktisat ve finans konuları kapsayan yazılarını Forbes, Nokta dergileri ile Birgün ve Taraf gazetelerinde kaleme aldı. Televizyon dünyasında ise ATV Ana Haber bülteninde politika ve iktisat editörlüğü görevinde bulundu. Yüksek lisans ve doktora çalışmasını da yaptığı İstanbul Üniversitesi'nde işletme ve finans dersleri verdi. Ertem, Star gazetesi, Akşam gazetesi ve Daily Sabah gazetesinde günlük köşe yazıları yazdı.

Nur Viral'ın Eşi Cemil Ertem Kimdir?

SUNUCU NUR VİRAL İLE EVLENDİ

, 26 Ocak 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ekonomi alanından sorumlu başdanışmanlık görevine getirildi. Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Eşi Engin Ertem 10 Mayıs 2014'de vefat eden gazetecinin, Deniz adında bir oğlu var. 26 Kasım 2016 tarihinde ''Hayatta Her Şey Var'' adlı programın sunucusu ile Roma Büyükelçiliği'nde evlendi.

Nur Viral'ın Eşi Cemil Ertem Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Üniversitesi Nur Viral Magazin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title