Haberler

Mustafa Sarıgül, İnce-Kılıçdaroğlu Çekişmesinde Tarafını Seçti

Güncelleme:

CHP'nin Şişli Belediyesi Başkan adayı olarak adı geçen Mustafa Sarıgül, Muharrem İnce'yi sert sözlerle eleştirerek "Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği nezakete, zerafete bunun yapılması doğru değil" dedi.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında süren liderlik yarışında Mustafa Sarıgül de safını seçti. Adı bugünlerde CHP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı olarak geçen Sarıgül, Muharrem İnce'yi hedef aldı.

MUHARREM İNCE'Yİ HEDEF ALDI

Bir dönem CHP eski lideri Deniz Baykal'ın karşısına çıkan ve yaşanan tartışmayla gündeme gelen Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkan İnce'yi "ham davranmakla" suçladı.

"ŞU ANDA MEVCUT GENEL BAŞKAN VAR"

Sarıgül şunları söyledi: "Cumhurbaşkanlığı seçimi bitmiş, sizi insanlar aday yapmışlar, o seçim biter bitmez, aceleci ve ham davranmanın çok bir anlamı yok. Olağanüstü kongreler CHP'ye hiçbir zaman fayda sağlamamıştır. İnsanlar onun sabrını, zamanını, saatini beklemeli. Şu anda zaten mevcut bir genel başkan var. Görevine devam ediyor. Daha yeni zaten kongre oldu."

"KILIÇDAROĞLU'NUN GÖSTERDİĞİ ZERAFETE..."

Sarıgül, İnce'nin adaylığı için "Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği nezakete, zerafete bunun yapılması doğru değil" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Sarıgül Muharrem İnce Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title