Haberler

AK Parti Hatay Milletvekili Yayman'dan Mahalle Ziyareti

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya ilçesine bağlı Karlısu Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya ilçesine bağlı Karlısu Mahallesi'ni ziyaret etti.

Karlısu'yu ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle buluşan Yayman, mahale halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Yayman, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'ye 17-25 Aralık'ta diz çöktürmek isteyenlerin, 15 Temmuz'da teslim almak isteyenlerin, seçimlerde provokasyon yapanların, şimdi de ekonomik tetikçilik üstünden, Suriye'deki kriz üstünden Türkiye'yi terbiye etmek istediklerini söyledi.

Suriye'de yaşanan olaylarda da Türkiye aleyhine algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını ifade eden Yayman, şunları kaydetti:

"Türkiye 3,5 milyon ile dünyada en fazla göçmeni kabul etmesine rağmen Türkiye ile ilgili algı operasyonları yapıyorlar. Türkiye'yi dünya kamuoyunda kötü göstermek istiyorlar. Ama milletimiz fedakarlığıyla vatanperverliğiyle dün nasıl ki problemlerin üstesinden geldi, nasıl ki Sevr Anlaşması'nı yırtıp attı, nasıl ki bağımsızlık savaşını kazandı, nasıl ki yokluklara rağmen büyük taarruzu kazandı, nasıl ki Çanakkale Savaşı'nı kazandı, inşallah bugün de bu mücadeleyi kazanacaktır."

Yayman'a ziyaretinde Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, AK Parti Antakya Merkez İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, AK Parti Antakya Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mustafa Alkaya eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Ak Parti Karlısu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title