Haberler

İzmir Muharrem İnce Dereyi Görmeden Paçaları Sıvama Hd

İzmir Muharrem İnce Dereyi görmeden paçaları sıvama HDMuharrem İnce Dereyi görmeden paçaları sıvamaİZMİR'de CHP'nin kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan, partinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İzmir Muharrem İnce Dereyi görmeden paçaları sıvama HD

Muharrem İnce Dereyi görmeden paçaları sıvama

İZMİR'de CHP'nin kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan, partinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, Yerel seçimlerin ardından yeniden kurultay çalışması olacak mı sorusuna İnce, Dereyi görmeden paçaları sıvama yanıtını verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, ilçe belediye başkanlarının Ankara'daki programa katıldığı, bunun da kendisinin yalnız bırakıldığı yönünde görüntü oluşturduğuyla ilgili bir soruya, İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece yalnızlık olmaz dedi.

CHP İzmir İl Örgütü, partinin 95'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Ankara'daki programa katılması nedeniyle yer almadığı etkinliğe, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bazı ilçe başkanları ve bazı belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Burada CHP'lilere seslenen CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci, Demokrasiden, özgürlükten ve cumhuriyet rejiminden pek haz etmeyenler, İzmir'i ötekileştirmeye çalışmış, ancak her seferinde İzmirlilerin tokadını da yemişlerdir. Yemeye de devam edecekler dedi. Değirmenci, konuşmasının devamında Cumhuriyetin temellerinin atılmasında CHP'ye ne kadar ihtiyaç duyulmuşsa, bugün daha fazlasıyla ihtiyaç olduğunu söyledi.

'İZMİRLİLERLE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİM'

İzmir'in kurtuluşunun 96'ıncı yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere kente gelen ve partisi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kuruluş yıl dönümü programına da katılan, 24 Haziran'daki seçimlerde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnce, 9 Eylül'e dair, İnsanların, kentlerin, şehirlerin dönüm noktaları vardır. 9 Eylül de Türkiye'nin ve İzmir'in dönüm noktasıdır. Hem bir kuruluşun günü hem de bir kurtuluşun günüdür. Biz bu ülkeyi yoktan var edenlere minnet ve şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Hepimiz biliyoruz ki bu cumhuriyeti kuranlar Anadolu'nun ortasındaki bir köylü devletinden, modern bir cumhuriyet yarattılar. Köylü çocuklarına keman çalmasını öğrettiler. ve şunu biliyoruz; bu ülkenin kurtuluşu da İzmirlileri çoğaltmak olmalıdır. Türkiye İzmir'e benzediği anda bizim de kurtuluşumuz olacak zaten. O zaman pasaportumuz Kapıkule'den sonra işe yarayacak. O zaman gençlerimiz daha özgür olacak. O zaman gençlerimiz başka ülkelerin vize kuyruklarında gezmeyecek. Böyle bir günde İzmirliler ile beraber olmak istedik dedi.

'PARTİMİN BİR OY FAZLA ALMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM'

Bugün Ankara'da da CHP'nin kuruluş yıl dönümü kapsamında programın olduğunun hatırlatılması üzerine İnce, şunları söyledi

Böyle bir davet geldiği için İzmir'e geldim. İzmir de bizim Ankara da bizim. Ne fark eder. Ankara'da da olurum, İzmir'de de olurum. Ankara'da 16 sene oldum zaten. Bırakın da bir kez de İzmir'de olayım.

Yerel seçimlere dair de konuşan Muharrem İnce, Ben gençlik kolu başkanıyım, ilçe sekreteriyim, il başkanıyım, parti meclis üyesiyim, grup başkanvekiliyim, milletvekiliyim. 40 senem bu partide geçti. Önümüzdeki yerel seçimlerde partimizin bir oy fazla alması için var gücümle çalışacağım. Bir oy fazla almak için ne gerekiyorsa onu yapacağım dedi.

YEREL SEÇİMLERDEN SONRASI

Muharrem İnce, bir gazetecinin, Yerel seçimlerden sonra tekrar kurultay talepleriniz olacak mı sorusuna ise 'Dereyi görmeden paçaları sıvama. Önce bir yerel seçimi gör yanıtı verdi. Yerel seçimde belirlenecek adaylar ile ilgili soru üzerine ise Onu ben bilemiyorum. Adayları ben belirlemiyorum dedi.

'BEN YALNIZ MIYIM'

İl Başkanı Deniz Yücel ile birçok ilçe belediye başkanının Ankara'da, Genel Merkez tarafından düzenlenen programa katıldığı hatırlatılarak, Burada yalnız bırakıldığınızı düşünüyor musunuz sorusu yöneltilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise şu yanıtı verdi

İl Başkanımız, belediye başkanlarımız Ankara'da partinin 95'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorlar. Biz de burada İzmirli hemşerilerimizle İzmir ve Türkiye'nin kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. O da görev bu da görev. İki görevi bir arada yapıyoruz. Yalnız bırakıldığımı düşünmüyorum. Hayır öyle bir şey yok. Ben yalnız mıyım İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece yalnızlık olmaz.

Tören, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title