Haberler

İsveç - Türkiye Maçının Ardından

Güncelleme:

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson, "Türkiye bizden daha hazır ve istekliydi.

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Janne Andersson, "Türkiye bizden daha hazır ve istekliydi." dedi. UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ikinci maçında, sahasında Türkiye'ye 3-2 yenilen İsveç'in Teknik Direktörü Janne Andersson, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İsveçli çalıştırıcı, "Aslında evimizde başarılı bir sonuç almak isterdik. Türkiye bizden daha hazır ve istekliydi. Türkiye 1. dakikadan itibaren çok hırslı ve baskılı başladı ve isteğini aldı." değerlendirmesini yaptı. Andersson, 2-0 öne geçtiklerinde 3. golü de atıp büyük bir avantaj elde edebileceklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Bu süreçte yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerini anlatan Andersson, "Türkler yakaladıkları pozisyonları affetmedi. Biz Dünya Kupası'na gittiğimiz için çok yorgunduk. Türkler kupada oynamadığı için daha hazır ve dinçti." diye konuştu.

''BU TAKIMA GÜVENMELİYİZ''

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Bu takım geleceğin takımı. Bu takıma güvenmeliyiz. İyi oynadık ve bugün kazandık" dedi. UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ikinci maçında deplasmanda İsveç'i 3-2 yenen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İsveç'in Rusya maçının devamı olduğunu söyleyen Romen çalıştırıcı, "Rusya, İran, Tunus maçının devamı İsveç maçıydı. İyi oynadık ve kazandık bu takıma güvenmeliyiz" ifadesini kullandı.

''OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİNİ BENDEN İYİ KİMSE BİLEMEZ''

Bu maçı kaybedebileceklerini de belirten Lucescu, "Rusya maçında yüzde 70 top bizde kaldı. Bu maçta da yüzde 63. Bu maçı kaybedebilirdik. Rakibimizi domine ettik. Sonuçta önemli bizim için. Artık bu sonuçların devamının gelmesi lazım. Bundan sonra da sonuçların pozitif olması için elimizden geleni yapacağız." dedi. Oyuncu değişikliği hakkında da konuşan Lucescu, "Oyuncuların sahaya ne zaman gireceğini benden daha iyi kimse bilemez. onlarla gece gündüz beraber olan benim. Kimse benim ne düşündüğümü bilemez. Emre Akbaba'nın Trabzon'da 4-0 yenildikleri maçtaki performansına baksaydım, o zaman almamam gerekirdi." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Mircea Lucescu Türkiye İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (1)

H Poyraz:

Adam daha ne yapsın. Lucescu gidip topu milli futbolculardan alıp kendisi mi kaleye şut çeksin. Süper bir genç takım oluşturdu. Takımın tek kusuru var oda futbolcuların rakip ceza sahasında kale ve ön taraf müsaitken şut çekeceklerine paslaşmalarıydı. Türkiye Milli takımımız tamam müthiş paslaşma yüzdeliğine ulaştılar. Fakat rakip ceza sahasında paslaşma yapılmaz, direk kaleye şut çekilir. Fakat forvet ve orta saha oyuncularımız güven eksikliğinden dolayı kaleye şut çekmeyip paslaşmalarla gol atmayı düşündüklerinden dolayı, kalp bırakmadılar bizde. Bence lucescu şuanda Türkiye Milli takımımız için en uygun teknik adam. Helal olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title