Haberler

Dha İstanbul Haber Takip Gündemi

09.55/15.30

-Japon prenses Akiko, Baltalimanı Japon Bahçesini gezecek. Sakıp Sabancı üzesi'nde bir programa katılacak.

11.00

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Saha Expo Fuarı'nın açılışına katılacak.

Dha İSTANBUL BÜLTENİ - 1

(KAZA ANI GÖRÜNTÜSÜYLE)

1- KARTAL'DA OTOMOBİL KUAFÖR DÜKKANINA GİRDİ

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

Kartal'da minibüs yolunda sürücüsünün kontrolü kaybettiği otomobil kaldırımı aşarak kuaför dükkanına girdi. Kazada ölen yada yararlanan olmazken iş yerinde hasar oluştuğu öğrenildi. Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Karlıktepe Mahallesi Üsküdar Caddesi'nde saat 03.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Maltepe istikametine ilerleyen 34 NE 1033 plakalı otomobilin sürücü Baran Gülsoy direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil kaldırımı aşarak yol kenarında bulunan bir kadın kuaförüne girdi. İhbar üzerine olay yeine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SÜRÜCÜ KAZADAN YARA ALMADAN KURTULDU

Otomobilin sürücüsü Baran Gülsoy kaza yaptıktan sonra sağlık ekiplerin müdahale etmesi istemedi ve durumunun iyi olduğunu belirtti. Polis ekipleri kaza yerinde bir süre inceleme yaptı.

Polis ekipleri kaza yerinde incelemelerin ardından otomobil çekici yardımıyla iş yerinden çıkarılarak çevredeki bir otoparka çekildi. Kaza da ölen yada yaralanan olmadı. Kaza ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde seyir halindeki otomobilin sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesinin ardından kaldırımı aşarak dükkana girdiği görülüyor. Olaydan sonra polis ekipleri kaza yerine gelerek inceleme yaptığı görüntülere yansıyor.

KUAFÖRÜN SAHİBİ SÜRÜCÜNÜN UYUDUĞUNU İDDİA ETTİ

İş yeri sahibi Ali Altunbaş da otomobil sürücünün uyuduğunu iddia ederek, "Şu an da maddi hasarımız var, gerekenleri polis arkadaşlarımız yaptı. Ölen ve yaralanan yok, sürücünün durumu da iyi. Dükkanımda yaklaşık 50 bin TL zararım var" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-------------------------------

-Olay yeri

-Kadın kuaföründen detay

-Polis ekipleri incelemesi

-Otomobilden detaylar

-Genel ve detaylar

(EK GÖRÜNTÜ)

-Güvenlik Kamerası görüntüleri

-İş yeri sahibiyle röp.

13.09.2018 - 04.49 Haber Kodu : 180913006

13.09.2018 - 05.36 Haber Kodu : 180913007

===========================

2- ATAŞEHİR'DE SOKAKTA 2 EL BOMBASI BULUNDU

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ / İstanbul DHA

İstanbul Ataşehir'de sokakta poşet içerisinde 2 adet el bombası ihbarı polisi harekete geçirdi. Polis, olay yerinde güvenlik önlemi alırken, bomba imha ekibinin yaptığı araştırmada bombaların içinin boş olduğu belirlendi. Yapılan incelemede ise bombaları iki inşaat işçinin olay yerine bıraktıktan sonra polise ihbarda bulunduğu ortaya çıktı.

Bugün akşam saatlerinde Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Bingöl sokak üzerinde 4 katlı bir binanın bahçe duvarının yanında poşet içerisinde 2 adet el bombası ihbarı polisi hareke geçirdi. Kısa sürede olay yerine giden polis, çevrede güvenlik önlemi alarak, bina önündeki caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Ardından bölgeye gelen özel kıyafetli bomba imha ekibi poşette inceleme yaptı. Bomba uzmanının yaptığı incelemede poşet içerisinde bulunan iki adet el bombasının boş olduğu saptandı. Bölgede trafik akışı normale dönerken, soruşturma başlatan polis çevredeki vatandaşların bilgisine başvurdu. Yapılan soruşturmada içerisinde bomba bulunan poşetleri bırakan kişilerin, aynı zamanda polise bomba ihbarında bulunan iki inşaat işçisi olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan iki şüphelinin emniyette verdiği ifadelerinde Kadıköy'de bir evde boya yaptıklarını, işleri bittikten sonra ev sahibinin atmaları için verdiği hurdanın içerisinde iki adet el bombası görünce korkarak attıklarını ve polise ihbarda bulunduklarını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Görüntü Dökümü:

--------------------

Güvenlik önlemlerinin görüntüsü

Polislerin görüntüsü

Bomba imha uzmanının incelemesi

Detaylar

12.09.2018 - 21.27 Haber Kodu : 180912208

12.09.2018 - 22.24 Haber Kodu : 180912211

========================

3- KOCASİNAN'DA ATIK KAĞIT DEPOSUNDA YANGIN

*Atık kağıt deposunda çıkan yangının ardından kağıt toplayıcıları ve mahalleli arasında gerginlik çıktı.

Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Bahçelievler Kocasinan'da bulunan bir atık kağıt deposunda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının çıktığı alanda ve yanında bulunan halı sahanın soyunma odalarında maddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülen yangın sonrasında mahalleli ile kağıt toplayıcıları arasında arbede çıktı. 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kocasinan merkez mahallesinde bulunan atık kağıt toplama deposunda 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle korku dolu anlar yaşayan mahalleli sokağa döküldü. Alevler yan tarafta bulunan halı sahaya da tesir etti. Halı sahaya ait soyunma odaları kullanılamaz hale gelirken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmadı.

YANGIN SONRASI KAVGA: 4 YARALI

Yangın nedeniyle mahalleli sokağa döküldü. Katı atık deposunu burada istemediklerini belirten vatandaşlar eylem yaptı. Afgan uyruklu oldukları iddia edilen kağıt toplayıcıları ile mahalleli arasında kısa süreli arbede yaşandı. Sopaların kullanıldığı kavgada 4 mahalleli hafif şekilde yaralandı. Kavga polisin araya girmesiyle sonlandırılırken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-Yangından alevli görüntüler(cep telefonu)

Yangından görüntüler

Mahallelinin görüntüsü

Ambulans görüntüsü

-Röportaj

-Kavga anı(cep telefonu)

Detaylar

12.09.2018 - 22.50 Haber Kodu : 180912213

12.09.2018 - 23.22 Haber Kodu : 180912216

12.09.2018 - 23.37 Haber Kodu : 180912217 (CEP TELEFONU)

12.09.2018 - 23.41 Haber Kodu : 180912220

==============================

4- D-100'DE MİNİBÜS ALEV ALEV YANDI

İstanbul DHA

D-100 karayolunda bir minibüs henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.

Olay D-100 karayolu Ankara istikametinde Yenibosna mevkiinde sol şeritte meydana geldi. Bir minibüs henüz bilinmeyen bir sepele alev alev yandı.  O anlar cep telefonu kameralarında yansıdı.

Görüntü Dökümü:

----------------

(Cep telefonu görüntüsü)

Minibüsün yanma anı

Minibüsün görüntüsü

Detaylar

12.09.2018 - 21.49 Haber Kodu : 180912209

===============================

5- İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN AKSARAY'DAKİ KAZAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Aksaray'da meydana gelen kazaya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada; "İl Göç İdaresi müdürlüğü tarafından Hatay iline sevki yapılacak yabancı şahıslar için talep üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından görevlendirme yapılmıştı.

Bir otobüs ile 12 Eylül 2018 günü saat 15.00'de İstanbul dan hareket eden 22 yabancı uyruklu şahıslar ile 17 polis memurunun içinde bulunduğu araç 13 Eylül 2018 günü saat 00.15 sıralarında Ankara - Aksaray karayolunda otobüsün yoldan çıkması nedeniyle tek taraflı yaralamalı trafik meydana gelmiştir.   Yaralı yabancı uyruklu şahıslar ile İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri Aksaray Devlet Hastanesi ile Özel Hastanelere kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır ve ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmamıştır.  Durum İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hassasiyetle takip edilmektedir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Baltalimanı İstanbul DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title