Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kentteki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

CHP Edirne İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Genel Merkezinin görevlendirmesi üzerine kente gelen Milletvekili Emir, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emir, ülkenin ekonomik kriz yaşadığını iddia etti.

CHP milletvekillerinin illeri gezerek "Ekonomik ve Siyasal Krizden Çıkışın Çözümü Yolları" konulu ziyaretler yaptığını ifade eden Emir, Edirne'deki kuruluşları ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çözüm önerilerini anlattığını belirtti.

"Öğretmenlerle Buluşma" toplantıları

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Meriç ilçesinde görevli öğretmen ve idarecilerle buluştu.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Öğretmenlerle Buluşma" toplantıları kapsamında Lalapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Cırıt, ilçede görevli öğretmen ve idarecilerle buluştu.

Öğretmenin geleceğe dokunan kişi olduğunu söyleyen Cırıt, öğretmenlerin, yetiştirdiği öğrencileri ile geleceğe şekil vermek gibi önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

Bir öğretmenini kendisini geliştirmesi sürecinde öğretmenler odasının önemine değinen Milli Eğitim Müdürü Cırıt, "Öğretmen, öğretmenin gölgesinde yetişir. Mesleğinde tecrübeli olan öğretmenlerimiz, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimize rehber olacak genç öğretmenlerimiz de tecrübeli öğretmenlerimizin tecrübelerinden yararlanmak suretiyle kendilerini en iyi şekilde geliştirip, öğrencilerini yetiştirmede bu deneyimlerden faydalanmalılar" diye konuştu.

Öğretmenlere çalışmalarında başarılar dileyen Cırıt, yeni eğitim, öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

CHP'den basın açıklaması

CHP Edirne Gençlik Kolları Başkanı Korcan Tuna, basın açıklaması yaptı.

Tuna, Edirne PTT Başmüdürlüğü önündeki basın açıklamasında "Gerici eğitimin panzehiri laik, bilimsel ve aydınlanmacı eğitim." dedi.

İktidarın eğitim politikalarını eleştiren Tuna, "Karanlığınızın üzerine doğan aydınlığa kızlı, erkekli yürüyeceğiz.

Memleketin tüm yurtsever ve Cumhuriyetçi öğrencileri görev başına." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title