Haberler

    "Burak Yanlış Anladı"

    Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz olayına son noktayı koydu, “Transferin son saatlerinde teklif menajerden geldiği için önemsemedim. Burak’ın bundan haberi olduktan sonra kırılmış olabilir. Burak bizim kıymetlimiz” dedi.

    Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın kulübü alacakları için TFF'ye şikayet etmesi ve 'Beni Beşiktaş'a satmışlar' açıklamasının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu basın toplantısı düzenledi.

    Milli futbolcunun transferi için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştüğünü kabul eden Ağaoğlu, "Son dönemde Beşiktaş ile Burak'ın adı çok anıldı, 17 Ağustos'ta sayın Fikret Orman ile görüştüm. Beni aradı ve "Başkan, Burak ile adımız geçiyor, bu durum beni rahatsız ediyor, birbirimize zarar veriyor. Bu konudaki düşünceleriniz ne" dedi. Ben de 'Hocamız Burak'ı kadroda düşünüyor ve Burak'ı satmayı düşünmüyoruz' cevabını verdim. Ardından da konu kapandı."

    Bu gelişmelerin ardından Burak ile de konuştuklarını da sözlerine ekleyen Trabzonspor'un patronu şöyle devam etti: "Burak ile yaptığımız görüşmeden sonra, transferin bitimine 48 saat kala başkan yardımcımıza teklif gelmiş. Teklif menajer ile geldiği için ciddiye almadım ve konu kapandı. Bu konudan Burak'ın haberi yok ve haberi olduktan sonra "beni satmaya çalıştılar" ifadesini kullanmış olabilir, kırılmış olabilir. Fakat Burak'ı satmayacağımı her fırsatta dile getirdim. O bizim en kıymetli oyuncularımızından biri."

    'Telefon etmeliydim'

    Burak Yılmaz'ı ameliyat olduğunda yalnız bıraktıklarını ve bu konuda hatalı olduklarını belirten Ahmet Ağaoğlu, "Ameliyat sırasında da sonrasında Burak'ın yanındaydık ancak sanırım Berlin'de olduğu ameliyattan bahsediyor, haksız sayılmaz. Ameliyat öncesinde ya da sonrasında benim bir telefon etmem gerekirdi" dedi. Burak'ın duygusal bir futbolcu olduğunun altını çizen Ağaoğlu, "Burak'ın öyle sakallı, heybetli göründüğüne falan bakmayın, tanıdığım oyuncular arasında en duygusal 3-5 oyuncudan biri" ifadesini kullandı.

    'Yeni bir takım ruhu oluştu'

    Başkan Ahmet Ağaoğlu bu sezon lige iyi başladıklarını kabul etti, "Kendisine çok güvendiğimiz bir hocamız var, harika bir takım havası oluştu" dedi. Ağaoğlu şöyle devam etti: "Yeni transferlerimiz iyi, Sosa, Onazi ve Kucka da takımı sahiplendi. Güçlü bir Trabzonspor profili ortaya çıktı."

    'Bütün konular geride kaldı'

    Burak Yılmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Benim için bütün konular geride kalıp kapanmış ve asla açılmayacaktır" dedi.

    Yılmaz, "Bu kadar üzücü olaylardan sonra sayın başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na konuya bu kadar güzel ve ılımlı yaklaşmasından dolayı çok teşekkür ederim. Yaşanan olaylardan ve gündemi bu kadar meşgul etmekten dolayı çok üzgünüm. Fakat benim için bütün konular geride kalıp, kapanmış ve asla açılmayacaktır. Böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp, üzdüğüm, kırdığım büyük Trabzonspor taratarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınız için teşekkür ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Burak Yılmaz Trabzonspor Ali Ağaoğlu Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title