Haberler

Genç İş Adamı, Boşandığı Karısının Yasak Aşkını Öğrenince Tazminat Davası Açtı

Güncelleme:

Eski eşinin evli oldukları tarihte ortak bir arkadaşına gönderdiği mesajları ve otel odasında çekilmiş samimi fotoğrafları gören genç iş adamı, eşinin suratına tükürdü ve ardından yasak aşk yaşadığını iddia ettiği ikiliye 270 bin liralık tazminat davası açtı.

İzmir'de genç işadamı Ç.Ç, anlaşmalı olarak boşandıktan 1,5 ay sonra eski eşi Didem A'nın, kendisini evli oldukları tarihte aynı şirkette çalışan ve evli olan Satın Alma Müdürü K.K. ile aldattığını öğrenince soluğu mahkemede aldı.

Eski eşinin evli oldukları tarihte ortak bir arkadaşına gönderdiği WhatsApp yazışmalarını ve otel odasında çekilmiş samimi fotoğraflarını, avukatı Ergun Bademci aracılığı ile İzmir Asliye Mahkemesi'ne delil olarak sunan Ç.Ç, yasak aşk yaşadığını öne sürdüğü ikiliye 270 bin liralık tazminat davası açtı.

ÜNİVERSİTEDE TANIŞIP EVLENDİLER

Bornova'da oturan müteahhitlik Ç.Ç. 8 yıl önce aynı üniversitede okurken tanıdığı Didem A. ile 5 yıllık birlikteliğin ardından 2015 yılında evlendi. Çiftin evlilikleri devam ederken, Didem A. Manisa'da araç kliması ve parçası üreten özel bir şirketin finans ve muhasebe bölümünde işe başladı.

ŞİRKETTEKİ EVLİ MÜDÜR İLE YASAK AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Ç.Ç.'nin açtığı tazminat davası dilekçesinde iddiaya göre, Didem A. evlendikten 1 yıl sonra aynı şirkette Satın Alma Müdürü olarak çalışan ve evli olan K.K. yasak aşk yaşamaya başladı.

Genç İş Adamı Boşandığı Karısının Yasak Aşkını WhatsApp'tan Öğrenince Soluğu Mahkemede Aldı

"FAZLA MESAİ YAPACAĞIM" DEYİP PEŞİNE YALAN SÖYLEDİ

'Fazla mesai yapacağım' gibi çeşitli bahanelerle eşlerine yalan söylediği öne sürülen ikili, farklı zamanlarda çeşitli otellerde buluşup, samimi pozlar çektirdi. K.K. ve Didem A., kısa süre sonra iş değişikliği yaptı ve her ikisi de farklı şirketlerde Satın Alma Müdürü olarak işe başladı.

Genç İş Adamı Boşandığı Karısının Yasak Aşkını WhatsApp'tan Öğrenince Soluğu Mahkemede Aldı

WHATSAPP MESAJLARI OTEL ODASI VE LOBİDE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI GÖRDÜ

Bu süreçte Didem A. çeşitli bahanelerle eşi Ç.Ç. ile tartışmaya başladı ve 2,5 yıldır evli olan çift, 2018 yılı Ocak ayında anlaşmalı olarak boşandı. Ç.Ç. ortak bir arkadaşlarının aracılığı ile, boşandıktan 1,5 ay sonra Didem A.'nın kendisini aldattığını öğrendi. Ç.Ç, eski eşinin evli oldukları dönemde ortak arkadaşlarına attığı WhatsApp yazışmalarını, otel odası ve lobisinde çekilmiş fotoğraflarını görünce şaşkına döndü.

Genç İş Adamı Boşandığı Karısının Yasak Aşkını WhatsApp'tan Öğrenince Soluğu Mahkemede Aldı

270 BİN LİRA TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Yeni Asır'da yer alan habere göre; yazışma ve fotoğrafların gönderilme tarihlerinin evli oldukları 2016 yılında olduğunu fark eden iş adamı, haksız fiil ve kişilik haklarına saldırı olduğu iddiası ile eski eşi Didem A.'ya ve K.K.'ye ayrı ayrı 125'er bin lira manevi, 10'ar bin lira da maddi olmak üzere toplam 270 bin lira tazminat davası açtı. Ç.Ç, "Beni aldatan eski eşime karşı yasal yollardan bunun hesabını soracağım. Aynısını ben ona yapmış olsaydım kabul edebilir miydi? Hukuk mücadelem sürecek." diye konuştu.

EŞİNİN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

Avukat Ergun Bademci, müvekkili Ç.Ç.'nin eski eşi ve evli sevgilisinin İzmir, Çeşme, Manisa, İstanbul ve Bodrum'daki otellerde birlikte kaldıklarını tespit ettiğini söylerken, "Müvekkilim, davalının yüzüne tükürerek, 'Bunu bana nasıl yaptın. Hacı bir baba ve annenin kızı olduğundan dolayı sana güvenerek evlendim' demiş. Eski eşi de, 'Kusura bakma üzgünüm, pişmanım' diyerek evlilik birliği içerisinde aldattığını ikrar etmiştir." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (160)

CEM:

Benim Ablamda yasak aşk yaşıyor çünkü kocası kaptan 1 yılda 3 gün eve geliyor. Onda da tık yok

12
36
yanıtYanıtla
özge:

hakkıdır. . kocası her limanda çat pat ah oh, gariban ablan evde kuru kuru mu duracaktı? hakkıdır yani,

yanıt7
yanıt5
Murat:

Özge milletin aklıyla oynama zaten ürktüler dünya hayatından. Bence sen erkeksin, kız gibi yazıyorsun ki erkekler coşsun kızlar kolaylaşsın ülkede sen de parsadan nasibini al istiyorsun. Sana göre sana iş atmıyorsa kezban onlar. Bırak kızların peşini özge.

yanıt1
yanıt1
CEM:

CEMM evet yatıp kalkıyoruz ama kimseye söylemeye cesaret edemiyorum. Tedavi görmeye başlayacağım.

yanıt2
yanıt1
CEM:

CEMM Eniştem kaptan ben bir gemi cümle alem sevsin beni. anladın mı? sevsin'' i

yanıt2
yanıt1
ÖZGE - KSK:

DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ. FARKLI TENLER FARKLI ERKEKLER. BENCE YANLIŞ OLAN BİR ŞEY YOK. KISKANIYORSUNUZ ÇÜNKÜ SİZLER CESARET EDEMİYORSUNUZ KADINLAR! KOCALARINIZ SİZİ ÇATIR ÇATIR ALDATIYOR. SES ÇIKARMIYORSUNUZ. HEMCİNSİNİZ YAPINCA AUUU VOUUU

11
27
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ÖZGE. YERDEN GÖĞE HAKLISIN AMA AHLAKİ DEĞERLERE SIĞMAZ. ALDATMAYAN ERKEK YOKTUR, YAKALANAN (SALAK) ERKEK VARDIR.

yanıt5
yanıt6
THE WALL:

Ahlaksizlikta sinir tanimayan insan, bazi erkekler ahlaksiz ve gorgusuz diye butun cinsi kendin gibi zannetme, herkez senin kadar yobaz ve yozlasmis degil

yanıt5
yanıt1
ÖZCAN:

ÇOK HAKLISINIZ. . . ERKEKLE KADIN EŞİT OLSUN. ÖRNEĞİN, BOŞANINCA ÖMÜR BOYU NAFAKA, TAZMİNAT VERMESİN ERKEK. KADINLARDA ERKEKLERE NAFAKA VE TAZMİNAT VERSİN. ERKEKLER ENAYİ OLUP HER YERDE HESAP ÖDEMESİN, GEZDİRMESİN, HEDİYELER ALMASIN, BAKMASIN KADINA. . .

yanıt4
yanıt0
CHPLİ GENÇ:

abartmaya gerek yok sevmiştir istediğiyle yatabilir yobaz herifler size ne oluyo

4
29
yanıtYanıtla
Tüm 160 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title