Haberler

Trafik Kazasında Ölümün Teğet Geçtiği Anlar Kamerada

Avcılar'da E-5 Yan yol üzerinde park halinde olan bir araca başka bir aracın arkadan çarpması sonucu araç kaldırıma çıktı. Bu sırada kaldırımda yürüyen vatandaşı ölüm adeta teğet geçerken, kaza ve sonrasında yaşanan inanılmaz kurtuluş kameralara yansıdı. E-5 Karayolu, Avcılar Yan Yol üzerinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti. Saat 12.30 sıralarında seyir halinde olan 34 BCN 872 plakalı ticari araç kontrolden çıkarak yan yol üzerinde beklemede olan 34 RC 1808 plakalı otomobile hızla arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle beklemede olan otomobil ters dönerek yol üzerinde bulunan iş yerine girdi. O esnada kaldırımda yürüyen vatandaş ise otomobillerin arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar araçlarda bulunanlara yardım etmek için olay yerine koştu. Aynı zamanda olay sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri gelmeden kazaya karışan araçlardaki vatandaşlar dışarı çıkarıldı.

ÖLÜMÜN TEĞET GEÇTİĞİ VATANDAŞ ŞOKU ATLATTIKTAN SONRA YARDIMA KOŞTU Avcılar yan yol üzerinde yaşanan kazada kaldırımda yürüyen bir vatandaş saniyelerle hayatta kaldı. Şans eseri kazayı yara almadan atlatan vatandaş, ilk başta korkuyla yaşanan olayın şokunu yaşadı. Bir süre sonra şoku atlatan vatandaş, otomobilden yaralananların yardımına koştu.

ANNE VE BEBEK TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDI Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yol kenarında bekleme halinde bulunan otomobilin içinden çıkarılan anne ve bebek yapılan ilk müdahalenin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Anne ve bebeğin durumlarının iyi olduğu ancak tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldüğü belirtildi. Arkadan gelerek öndeki araca çarpan otomobilin sürücüsü ise Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücünün kolunda kırık bulunduğu öğrenildi.

KALDIRIMDAKİ VATANDAŞIN SANİYELERLE KURTULUŞU KAMERADA Meydana gelen trafik kazası, yol kenarında bulunan bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde yan yolda bir otomobilin beklemede olduğu, arkadan gelen otomobilin ise hızını alamayarak öndeki araca çarptığı görüldü. Çarpmanın şiddetiyle öndeki otomobil ise ters dönerek iş yerinin camlarına çarpıyor. Tam o esnada kaldırımda yürüyen bir vatandaş ise iki otomobilin arasında kalmaktan son anda kurtuluyor. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıyor.

(Oğuzcan Yazar /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title