Haberler

Cani Koca, İlişkiye Girmeyi Reddeden Eski Eşinin Boğazını Kesip Yüzünü Parçaladı

Güncelleme:

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, Meryem Özer (22) üç hafta önce, iddiaya göre, boşandığı iki çocuğunun babası Ali Çetin (35) tarafından, ilişkiye girme teklifini reddettiği iddiasıyla şişe parçası ile yüz, kol ve boğazı kesilip, başına demir çubukla vurularak yaralandı. Kızına yönelik saldırıya tepki gösteren baba Kamil Özer (47), "19 gün hastanede tedavi gördükten sonra estetik ameliyat olan kızımın başına aldığı darbe nedeniyle engelli kalma riski var. Kızıma bunu yapan adama en ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

GENÇ KADIN İLK EŞİNDEN BOŞANDI

Gündelik işlerde çalışan ve başından daha önce 5 evlilik geçen Ali Çetin, 5 yıl önce Muğla'nın Bodrum ilçesinde, evli ve bir çocuk annesi Meryem Özer ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikili, kaçarak memleketleri Aydın'ın Karacasu ilçesine geldi. Ali Çetin ile kaçan genç kadın, hemen ardından da eşine boşanma davası açtı. 6 ay süren davanın ardından, Özer eşinden boşandı.

İlişkiyi Reddeden Boşandığı Eşini Hastanelik Etti

İKİNCİ EVLİLİĞİNDEN İSE GEÇEN 8 HAZİRAN'DA BOŞANDI

Genç kadın boşandıktan sonra da Ali Çetin ile evlendi. Çiftin bu evliliklerinden biri 3, diğeri 2 yaşında olan 2 kız çocukları dünyaya geldi. Ancak zamanla çiftin arasında geçimsizlik başladı. Genç kadın, alkol bağımlısı olduğunu ve kendisine sürekli şiddet uyguladığını ileri sürdüğü eşi Ali Çetin'den, geçen 8 Haziran'da Karacasu Aile Mahkemesi'nde boşandı.

İlişkiyi Reddeden Boşandığı Eşini Hastanelik Etti

ÇOCUKLARINI GÖRME BAHANESİYLE GELİP ESKİ KARISIYLA İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ

Ali Çetin, 24 Ağustos gecesi çocuklarını görme bahanesiyle boşandığı eşi Meryem Özer'in Yaylalı Mahallesi, Tavas Caddesi'ndeki evine geldi. İddiaya göre Ali Çetin, boşandığı eşiyle ilişkiye girmek istedi.

Aydın'da, Cani Adam İlişkiye Girmeyi Reddeden Eski Eşinin Boğazını Kesip Yüzünü Parçaladı

TEKLİFİNİ REDDEDEN KADININ YÜZÜNÜ VE BOĞAZINI KESTİ

Genç kadının bu teklifi reddetmesi üzerine Ali Çetin, eline geçirdiği soda şişesini kırıp, iki çocuğunun annesini kolu, yüzü ve boğazını keserek ve başına demir çubukla defalarca vurarak yaraladı.

Aydın'da, Cani Adam İlişkiye Girmeyi Reddeden Eski Eşinin Boğazını Kesip Yüzünü Parçaladı

GENÇ KADIN TEDAVİ ALTINA ALINDI

Ardından kanlar içinde kalan kadının kolundaki bilezik ve boynundaki kolyesini almaya çalıştığı öne sürülen Ali Çetin, olay yerinden kaçtı. Gürültüleri duyan komşularını durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Bu sırada olayı haber alan baba Kamil Özer de eve geldi. Meryem Özer, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldrılıp, tedaviye alındı. Polis, olayın ardından kaçan Ali Çetin'i ertesi gün yakaladı. Adliyeye sevk edilen Ali Çetin, tutuklandı.

İlişkiyi Reddeden Boşandığı Eşini Hastanelik Etti

"KIZIMIN ENGELLİ KALMA RİSKİ VAR"

Yüzü kesikler nedeniyle tanınmayacak hale gelen Meryem Özer, Nazilli Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından geçen çarşamba günü estetik ameliyat için Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Buradaki 4 saatlik ameliyatın ardından Özer, servisteki odasına alındı.

Kızının, başına aldığı ağır darbeler nedeniyle engelli kalma riski bulunduğunu belirten baba Kamil Özer, "Kızıma, 19 gün hastanede tedavi gördükten sonra estetik ameliyat yapıldı. Başına aldığı darbe nedeniyle kızımın engelli kalma riski var. Günlerdir ailecek hastanelerde yatıp kalkıyoruz. Böyle bir şeyi kızıma yapan insan olmaz. Olsa olsa bir canidir. Bunu yapan adama en büyük cezanın verilmesini istiyorum. Kızım bunu yaşadı, başkaları yaşamasın" dedi.

Aydın'da, Cani Adam İlişkiye Girmeyi Reddeden Eski Eşinin Boğazını Kesip Yüzünü Parçaladı

İlişkiyi Reddeden Boşandığı Eşini Hastanelik Etti

"AİLECEK PERİŞAN OLDUK"

Kızını darp eden kişinin başından daha önce 5 evlilik geçtiğine de dikkati çeken baba Özer, "Bu adam kızımı kandırıp, kaçırmış. Kızım eşinden boşandı, evlendiler. Kızım bu adamla kaçtıktan sonra bir süre kendisi ile konuşmadım ama torunlar olunca barıştık. Ancak, sonrasında da bunlar başımıza geldi. Ailecek perişan olduk" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Çetin Karacasu Meryem Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title