Haberler

Samsunspor, Artık Rakip Yedek Kulübesinin Arkasına Taraftar Almayacak

Güncelleme:

Samsunspor "Küfür etme, futbolu kirletme" projesiyle sahalarında yapacakları maçlarda rakip takımın teknik heyet ve yedek kulübesinin arkasındaki tribünde taraftar bulundurmama kararı aldı.

Samsunspor Kulübü, "Küfür etme, futbolu kirletme" adı altında proje başlattı. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Samsunspor'un kulüp yönetimi, uygulamaya konulan proje kapsamında sahalarında yapacakları maçlarda rakip takımın teknik heyet ve yedek kulübesinin arkasındaki tribünde taraftar bulunmaması kararı aldı. Karar kapsamda bu alanda kombinesi bulunan taraftarlara stadyumun başka bölgelerinden yer verilecek. Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, yaptığı açıklamada, Samsunspor olarak maç günlerinin şölen havası içinde geçmesini arzu ettiklerini söyledi.

"BASKI VE HAKARET İSTEMİYORUZ"

Rakip takımın yedek kulübesindeki futbolcuların oturdukları yerin arkasını seyirciden arındıracaklarını belirten Uyanık, şöyle devam etti:

"Rakip takımın futbolcu ve teknik ekibine yönelik psikolojik baskı, küfür veya hakaret istemiyoruz. Yedek kulübelerinin arkasındaki tribünlerde bilet satılmışsa bile o biletleri iptal edeceğiz. Bilet alan taraftarımıza başka bölümden yer vereceğiz. Hiçbir taraftarımız rakip takımın yarım metre üst tarafında onlara küfretmeyecek."

"GÜZEL OLAN HERŞEY TAKLİT GÖRÜR"

Başkan Uyanık, projenin başarılı olması için çalışacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Güzel olan her şey taklit görür. Bizim, 'Tüm Türkiye'de böyle olsun.' diye iddiamız yok ama bunu kendi taraftarımız içinde uygularsak diğer takımların da uygulayacağına inanıyorum. Böyle olursa tribünlere daha çok kadın ve çocuk taraftar çekebiliriz. Futbol herkes için bir sevda. Futbol ile küfrün bağdaşacak hiçbir yanı yok. Takımını desteklemenin küfür haricinde pek çok yolu var. Küfür hiçbir takıma fayda sağlamaz. Aynı zamanda küfür, ayıp ve günah bir şey. İnsanlığa yakışmayan bir şey. Biz de bundan uzak duracağız."

Kaynak: AA / Spor

Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500

Yorumlar (14)

EsEs26:

Kendini gerçekten büyük gibi gören sıradan bir ikinci üçüncü lig takımı.

7
10
yanıtYanıtla
tuğrul:

Acaba? Bak bakalım bizim tarihimize sen ne göreceksin

yanıt0
yanıt0
TUĞRUL A:

ASANSÖR TAKIM GÖRÜYORUZ.

yanıt0
yanıt2
ŞAPKACI:

ERKEK TARAFTARI OLMAYINCA BAYANLARI TRİBÜNE ÇEKMEYE ÇALIŞAN Bİ KLÜP. YAKINDA KÜME DÜŞERLER.

3
9
yanıtYanıtla
SAMSUN55:

BURAYA GEL DE O ZAMAN ERKEK TARAFTARI NASIL OLURMUŞ GÖRÜRSÜN BOŞ BELEŞ KONUŞMA ORADAN.

yanıt5
yanıt2
furkan:

lan mal gecen hafta 18. 000 kişi oynadık

yanıt0
yanıt1
FURKAN:

FİYATIN KAÇA FURKAN

yanıt0
yanıt0
Adı osman memleketi gıbış:

Küfür yemeyi sevip samsunlularında marifetli olduğunu bildiği için böyle yorum yazmış. Arkadaş. . . Kardeş istiyo sanırım

yanıt0
yanıt0
alpi 06:

19 Mayıs Samsun efsane gerçekten. Samsun diyince Kurtuluş Savaşımız aklıma geliyor. Samsuna sevgimiz başka

5
2
yanıtYanıtla
Sogomon:

Tebrik ederim çok güzel örnek bir uygulama basarilar Samsunspor bazen yildizimiz barismasa da Malatya''dan sevgi selam iyi güzel her davranis bastacidir bizde

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title