Haberler

    Teknik Direktör Yılmaz Vural: Ali Koç Gibi Bir Başkanla Çalışmak İsterim

    Güncelleme:

    Bir süredir takım çalıştırmayan deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, "Ali Koç gibi bir başkanla çalışmak isterim" dedi.

    Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, spor gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine Şenol Güneş ile başlayan Vural, "Şenol Güneş, Fatih Terim ve Mustafa Denizli'nin kabul edildiği gibi kabul edilemiyor. Şenol Güneş bunun sıkıntısını çekiyor. Şenol Güneş bu işin felsefesini yapıyor. Türkiye'de ironi pek anlaşılmıyor. Söylemek istediklerinizi direkt söylemeniz gerekiyor futbolda. Şenol Güneş, Dünya Kupası'nda 3. yaptı ama o dönemki sorunları hala çözemedi. Hak ettiği maddi, manevi değeri göremiyor. Şenol Güneş çalıştırdıkları takımlarda çok güzel işler yaptı." dedi.

    "SEZON SONUNA KADAR COCU İLE DEVAM EDİLMELİ"

    Ali Koç'un Cocu hakkındaki açıklamalarına değindiren Yılmaz Vural, "Türk insanını anlamak pek mümkün değil. Ben burada Türkçe konuşarak anlaşamıyorum. Türkiye'de çalışmak kolay değil. Ülkenin ve seyircinin sosyolojik yapısını iyi bilmek gerekiyor. Ali Koç'un başarılı olması Türk futboluna çok şey katar. Bir hoca ile yola çıktıysanız sezon sonuna kadar devam edin. Nasıl oyuncuyu 3-5 ay izliyorsanız teknik adamı da izleyin. Sezon sonuna kadar Cocu ile devam edilmeli. Ali Koç'a bu yakışır. Ama futbol bir sonuç oyunu." diye konuştu.

    Teknik Direktör Yılmaz Vural: Ali Koç Gibi Bir Başkanla Çalışmak İsterim

    "ALİ KOÇ İLE UZUN ZAMANDIR TANIŞIYORUZ"

    Ali Koç gibi bir başkan ile çalışmak istediğini ifade eden Vural, "Ali Koç benim çalışmak istediğim bir başkan profili. Uzun zamandır tanışıyoruz. Kendisinin ideali Fenerbahçe başkanı olmaktı. O dönemde Ali Koç, yönetim kurulu üyesi de değildi. Kulüplerin böyle bir uzlaşmacı profile ihtiyacı vardı. Fikret Orman, Mustafa Cengiz ve Ahmet Ağaoğlu da aynı şekilde. Bunlar çok önemli. Ali Koç'un camiaya seslenişini izledim. Liyakat vurgusu çok hoşuma gitti. İş adamları Türk futbolunu uzun zamandır idare ediyorlar. Sanırım bir tek Şenes Erzik futboldan gelme. Bu konuda özel insanları idare edebilecek bir kapasite gerekiyor. Bu sebeple futbol kendi içinde gelenlerle idare edilebilmeli. Ama futboldan gelenler de kendisini bu şekilde geliştirmeli. Türkiye bu konuda, iyi insan yetiştiren bir ülke değil." dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yılmaz Vural Türkiye Ali Koç Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
    500

    Yorumlar (14)

    Ahmet pis çakar:

    Keşke seni fenerbahçenin başında görebilsek hocam, bizlere gurur verir ancak. . .

    11
    0
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    ulan yazıklar olsun şu adam F E N E R B A H ÇE ; F E N E R B A H Ç E diye diye gidecek elin gavurlarına onca hürmet bize gelince de . . . . NE OLURDU, BU ADAM BİR SEZON, FENERBAHÇEYİ ÇALIŞTIRSA DÜNYA MI TERSİNE DÖNER :

    8
    0
    yanıtYanıtla
    1903yns1903:

    ALİ KOÇ GİBİ ADMLA HERKES ÇALIŞMAK İSTER ADAM GİBİ ADAM DIR ALİ KOÇ

    5
    3
    yanıtYanıtla
    UGR:

    ARKADAŞ HİÇ OLMAZSA BİR MAÇ İÇİN ANLAŞIN YILMAZ HOCA İLE. ADAM DAHA NASIL ANLATSIN :))

    5
    0
    yanıtYanıtla
    MTT:

    Adam yıllardır fenevi istiyor zaten. Bir şans verilmeli bu adam gibi adama.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    YETER BE ADAM, KİMSE İSTEMİYOR SENİ. GIDIĞIN SARKMIŞ HİNDİ GİBİ, DEVRİN GEÇMİŞ. İYİCE YAŞLANMIŞSIN, BİR KAÇ SENEYE BASTONLA YÜRÜYECEKSİN SEN HALA 3 BÜYÜKLERDE ÇALIŞMAYI HAYAL EDİYORSUN. KALMIŞ HASRETİN KIYAMETE. . .

    1
    3
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    Şapgacıya ; ALLAH SANA DA ÇALIŞMAK İSDEYİPDE ÇALIŞMAMAYI NASİP EDERSE, BİR İŞ . DURUMUNDA O ZAMAN ANLARSIN ADAMLA DALGA GEÇMEYİ , KİM NEYİ KINIYORSA ALLAH ONU ; ONA YAŞATMADAN ÖLDÜRMEZMİŞ şapgacı

    yanıt1
    yanıt0
    atma ziya:

    yakışırrrrrrrrr

    2
    0
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    yılmaz nedir sendeki fener hastalığı

    2
    0
    yanıtYanıtla
    :

    para babası ondan demi nnnnn

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title