Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Döviz Kararı Futbolun Kalitesini Artırmaz, Tamamen Ekonomik Karar

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni alınan döviz kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Ülker Stadı'nda yapılan "Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu" sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, döviz kararıyla ilgili soru üzerine, "Türk futbolunu etkileyeceği birçok unsur var. Bu, Türk futbolunun kalitesini artıracak veya öz kaynağından sporcu yetiştirilmesine vesile olacak bir şey değil. Tamamen ekonomik bir karar. İlerleyen zamanlarda hep beraber bu konuyu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kararı dün öğrendiklerini ve çok yeni bir unsur olduğunu belirten Koç, şunları kaydetti:

"YERLEŞİK DENİLDİĞİ ZAMAN, YABANCI FUTBOLCULARI KAPSAMIYOR"

"Mevzuatta 'Türkiye'de yerleşik' ifadesi yer alıyor. Futbolcularımız da bu tanıma giriyor. 30 gün içinde dövizle yapılan anlaşmaların liraya dönmesi emrediliyor. Futbolcuları kapsadığını düşünüyorum ama mevzuatla ilgili uzman arkadaşlarımın incelemesinden sonra konuşmamız daha doğru olur. İlk okuyuşta 'Türkiye'de yerleşik' dendiği zaman Türk futbolcuları kapsıyor, yabancı futbolcuları kapsamıyor."

Kaynak: AA / Güncel

Fenerbahçe Ali Koç Spor Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (96)

yeşilçam artisi:

liraya dönmesi emrediliyor diyor birde dalga geçiyorsun ali koç. zaten geçen seneden bu işi yapmanız gerekirdi ama nerde. millet ülke için şehit oluyor sizler dolarla lira nın zararlarını hesaplayın

35
14
yanıtYanıtla
sahin gul:

bazilarida keyfinden luksunden savurganligindan taviz vermiyor ama

yanıt23
yanıt5
Alp Nesli:

Evet Türk futboluna bir şey katmaz Türk ekonomisine katar Türk futbolu 3 milyon insanı ilgilendirir Türk ekonomisi 80 milyon. Anliyin da.

38
3
yanıtYanıtla
Recep ünal:

Ali Koç takımına bak sen koçum.

15
20
yanıtYanıtla
yusuf:

BU ADAMLARLA YOLAMI CIKILIR. DEDIGI LAFA BAK SAKA GIBI!

20
14
yanıtYanıtla
hakikat:

Ali Koç sen FB''nin kalitesini arttırabildin mi de konuşuyorsun?

11
19
yanıtYanıtla
abos:

Konya spor bu hafta şu fenere bir 3 çeksekde ali koçun çenesi bir kesilse.

18
11
yanıtYanıtla
Ank06:

Buda fazla zıplıyor gezi olaylarından bu yana sonu Aydın Doğan gibi olacak dışarının maşası onları affetmez reis

14
14
yanıtYanıtla
koç gibi:

ali koç bu birader aydın doğan kim

yanıt4
yanıt4
Siyah gerisi:

Ali koc aziz yildirimin tirnagi olamaz

10
16
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title