Haberler

    Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: Tek Hedefimiz Kazanmak

    Güncelleme:

    Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu mücadele öncesinde, "Tek hedefimiz 3 puan. Kazanmak için maçın ikinci yarısında risk alabiliriz." dedi.

    Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin soruları yanıtladı.

    Fenerbahçe maçının camia ve ilerisi için çok önemli olduğunu belirten Çalımbay, "Oynadığımız 4 maç bizim açımızdan iyi geçti ama daha da iyi geçebilirdi. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı camia için ve bizim için ve ilerisi için de çok önemli bir maç olacak. Biz takım olarak, oyuncular olarak bu maçın kolay olmayacağının farkındayız" dedi.

    "BU MAÇA 'HEDEF MAÇ' OLARAK BAKIYORLAR"

    Fenerbahçe'nin bu maça hedef maç olarak baktıklarına da dikkat çeken Çalımbay, "Fenerbahçe son 3 maçı kaybedince herkes farklı düşünüyor. Fenerbahçe'nin 3 maç kaybetmesi bizim için avantaj değil bence dezavantaj oldu. Çünkü Fenerbahçe bu maça çok farklı şekilde çıkacak. Biz de farklı şekilde çıkacağız. Bizim için çok önemli, çok kritik ve aldığımız Malatya maçının galibiyeti, bu maçı da iyi şekilde bitirdiğimizde daha da anlamlı bir hale gelecek. Tek hedefimiz hiçbir şeye aldırmadan maçı kazanmak" şeklinde konuştu.

    "MAÇI KAZANMAK İÇİN RİSKE GİREBİLİRİZ"

    Fenerbahçe maçını kazanabilmek için risk alabileceklerini belirten Rıza Çalımbay, "Hücum açısından hiçbir sorunumuz yok, gol atıyoruz ve gol atmadığımız maç yok ama açık da verebiliyoruz. Fenerbahçe maçında, maçı kazanmak için her türlü riske girebiliriz, özellikle maçın ikinci yarısında. Tabii ki sakince ve takımımızı her şeyden önce disiplinli, daha çok koşan, daha çok mücadele eden bir takım haline getirmemiz gerekiyor" açıklamasını yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (5)

    konya feneri dağıtır:

    Konya formda. fenerde 4 maçta sadece 1 gaşibiyeti var. o 3 puanı da ali palabıyık hediye etmişti. bu maçada febeye ödül olsun diye yine palayı verdiler. hakem maçı düzgün yönetirse Konya rahat alır. ama ali palabıyık eskiden beri febeye peşkeş çekmiştir. umarım bu sefer yanıltır

    4
    4
    yanıtYanıtla
    KRALEX:

    BU SEFER YEMEZZ

    1
    2
    yanıtYanıtla
    ALPAY:

    BU SEFERDE YER

    yanıt0
    yanıt0
    Mehmet:

    Konya yan toplara onlem alirsa feneri dagitir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    tanju:

    göza dağını sahada feneri yenerek ver

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title